Windows 10'a geri mi dönmeli?

hamiltonfedaisi

Decapat
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
250 GB
Ekran kartı
MX130
İşlemci
I5 1020U
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır Windows 11 kullanıyorum laptopumda. Son zamanlarda performansı düşmeye başladı. Sizce tekrardan Windows 10'a geri dönmeli miyim? Eğer dönecek isem nasıl dönebilirim?

Windows 11 için bilgisayarın yeterli. Windows 11'e geçişi direkt kurulum mu yoksa upgrade ile mi yaptın? Upgrade yapılan bazı cihazlarda driver kaynaklı problem yaşatabiliyor. Windows 11 olarak tekrar temiz bir kurulum yapmanızı öneririm.

Windows 11 için bilgisayarın yeterli. Windows 11'e geçişi direkt kurulum mu yoksa upgrade ile mi yaptın? Upgrade yapılan bazı cihazlarda driver kaynaklı problem yaşatabiliyor. Windows 11 olarak tekrar temiz bir kurulum yapmanızı öneririm.

Direkt Insider programı ile geçtim. Zaten yakın zamanda bakım yaptırıp, temiz bir sistem kurmayı düşünüyorum.

11'e geçtikten sonra 10'u unuttum bile. Gerçekten oldukça güzel 11, alışınca bırakamıyorsunuz.

Evet, gerçekten öyle. Tasarımı, özellikleri ve dahasıyla 10'dan kat kat daha iyidir. Özellikle yeni gelen yapay zeka oldukça kullanışlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı