Windows 10'a internet kafede format attırınca sorun cıkar mı?

XefY

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asrock B550 HDV
RYZEN 5 5600X
RTX 3060 12 GB 198 Bit
1x8 GB 3000 MHz DDR4 Ram
1x16 GB 3000 MHz DDR4 Ram
AGİ 2TB 2.5 SSD
SAMSUNG QVO 1TB 2.5 SSD
AData 240 GB 2.5 ssd
FSP HYDRO K PRO 750 WATT PSU BRONZE +80
Game Booster X White Dragon PC Case
Meslek
Öğrenci
RAM
24gb
SSD veya HDD modeli
Samsung QVO 1TB SSD
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
Asrock B550 Hdv
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Arkadaşlar merhaba anakart ve işlemci degistirdigim için format atacağım önceden güvendiğim bir internet kafede format attırdım OEM Windows 10 kullanıyordum Windows Defender da vs. hiçbir kötü uygulama dosya görülmedi ve 1.5 yıl kullandım hiçbir sorun olmadı ama geçen birine sorduğumda "internet kafede atılmaz, kötü dosyalar vardır" dedi. Ben sorun olmadığını söyledim ama içime dert oldu sizce 1.5 yıl hiçbir sorun yaşamama rağmen gene de bir risk olur mu? Not: Eğer sorun olmazsa aynı yerden 1 kez daha format attırıcam ben atmayı bilmiyorum.

USB ile kendin atabilirsin, sandığından kolay bir işlem. Technopat'ın veya herhangi bir kanalın rehber videosunu izleyip kolayca işlemleri yapabilirsin. Yine de yapamam diyorsan internet kafede formatı attırabilirsin, hiçbir şey olmaz.

Hiçbir şey olmaz.

Attırabilirsiniz kafede.

Kmscipo falan kurmuş mu ona bakın. Virüs çıkmamış ama yine de kontrol edin.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve slmgr -dlv yazın. Çıkan pencerede en alt kısımlarda, "KMS ile aktifleştirildi" gibi bir yazı varsa kendiniz format atın. Yazmıyor ise bir sorun yok demektir.

Format işlemi olduğu için, işletim sisteminizin kendi orijinal keyi otomatik girilmiştir büyük ihtimal. Ama yine de kontrol etmekte fayda var. Güven olmaz internet kafecilere, orijinal key giriliyken KMS bile yüklerler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…