Windows 10'a Yükseltirken C1900101-20017 Hatası

70659

Megapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, Windows 8.1 pro 64 bit kullanıyorum. Windows 10'a yükseltmeye çalışırken resimdeki hatayı alıyorum. USB ile temiz kurulum yapmak istemiyorum çünkü yedekleme diskim bulunmuyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
sorun.jpg

C: > Windows > Software Distribution > Download klasöründen $Windows.~BT dosyasını silin ve tekrar deneyin. Çözenler hep temiz kurulumla çözmüş ama siz genede deneyin. Sorunun nedeni de sisteminizdeki donanımın Windows 10 için hazır olmaması.
Uyum ile ilglili bir problem olduğunu düşünmedim sistemi geçen hafta aldım.
Anakartım H81M C ( Sitesinde Windows 10 ready yazıyor bios'um güncel )
İşlemci G3258
Ram 8 GB
Ve Windows.~BT direkt olarak C'de onu sildim baştan yükleyeceğim.
Unutmadan şunu ekleyeyim G3258 olduğu için H81 ile OC edebiliyoruz şu anda Asus optimal ile 3.6 Ghz'de bunu normal yapmam gerekiyormu okuduklarıma göre Windows 10'da OC sounu yaşayanlar varmış ?

Bios'u varsayılan ayarlara aldım olmazdı. Bahsi geçen klasörü sildim baştan güncelledim olmadı. Sorun hala devam ediyor.

Arkadaşlar sorun çözüldü. Bios'u sıfırladım OC işlemleirni geri aldım. Windows~BT'yi silmememe rağmen tekrar güncelledi ve kurulum gerçekleşti.
Konu kapatılabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı