O onlmrc Decapat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #1 Merhaba, uzun zamandır Windows arama çubuğu çalışmıyor. Birçok şey denedim ancak bir sonuç alamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2025
St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 738 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #2 Görev Yöneticisi'nden"hizmetler"de bu açıksa kapatıp kapalıysa açıp tekrar deneyin eğer olmazsa geri döndürün. Son düzenleme: 15 Ocak 2025
Görev Yöneticisi'nden"hizmetler"de bu açıksa kapatıp kapalıysa açıp tekrar deneyin eğer olmazsa geri döndürün.
ThePaperBag81 Femtopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Ocak 2025 #3 Bir ara bende bu sorunla karşılaşmıştım, eğer Windows güncel değilse güncelleyip deneyin, olmazsa görev çubuğuna sağ tıklayıp ara kısmından "arama simgesini göster" veya "arama kutusunu göster" kısmından değiştirerek sorunu çözebilirsin.
Bir ara bende bu sorunla karşılaşmıştım, eğer Windows güncel değilse güncelleyip deneyin, olmazsa görev çubuğuna sağ tıklayıp ara kısmından "arama simgesini göster" veya "arama kutusunu göster" kısmından değiştirerek sorunu çözebilirsin.
T TeknolojiDoktoruuu Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #4 Hocam eğer önemsiz bir PC ise başka/baştan Windows kurabilirsiniz.