YusufEnesTSC3 Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 16 Çözümler 1 29 Temmuz 2022 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli m2 Ekran kartı GTX 1050Tİ Windows 10'da ekran parlaklığı değiştirme butonu yok. Dosya Ekleri resim_2022-07-29_175412243.png 321,7 KB · Görüntüleme: 147
Çözüm YusufEnesTSC3 29 Temmuz 2022 ardx812 dedi: Destek bulunmuyor olabilir. f.lux gibi bir uygulama kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Deneyeyim YusufEnesTSC3 dedi: Windows 10'da ekran parlaklığı değiştirme butonu yok. Genişletmek için tıkla... Monitörün bir özelliği varmış oradan yaptım bende OSD locked diyordu çözdüm AOC E934fws kullanan varsa buna bakabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ardx812 dedi: Destek bulunmuyor olabilir. f.lux gibi bir uygulama kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Deneyeyim YusufEnesTSC3 dedi: Windows 10'da ekran parlaklığı değiştirme butonu yok. Genişletmek için tıkla... Monitörün bir özelliği varmış oradan yaptım bende OSD locked diyordu çözdüm AOC E934fws kullanan varsa buna bakabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS YusufEnesTSC3 Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 16 Çözümler 1 29 Temmuz 2022 #11 ardx812 dedi: Destek bulunmuyor olabilir. f.lux gibi bir uygulama kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Deneyeyim YusufEnesTSC3 dedi: Windows 10'da ekran parlaklığı değiştirme butonu yok. Genişletmek için tıkla... Monitörün bir özelliği varmış oradan yaptım bende OSD locked diyordu çözdüm AOC E934fws kullanan varsa buna bakabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 29 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
ardx812 dedi: Destek bulunmuyor olabilir. f.lux gibi bir uygulama kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Deneyeyim YusufEnesTSC3 dedi: Windows 10'da ekran parlaklığı değiştirme butonu yok. Genişletmek için tıkla... Monitörün bir özelliği varmış oradan yaptım bende OSD locked diyordu çözdüm AOC E934fws kullanan varsa buna bakabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et