B Berk Yıldırımss Femtopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 Windows 10 kullanıyorum ve Windows güncellemesi sonrası bilgisayarda 1 saniyelik donmalar olmaya başladı.
Windows 10 kullanıyorum ve Windows güncellemesi sonrası bilgisayarda 1 saniyelik donmalar olmaya başladı.
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #2 Berk Yıldırımss dedi: Windows 10 kullanıyorum ve Windows güncellemesi sonrası bilgisayarda 1 saniyelik donmalar olmaya başladı. Genişletmek için tıkla... İşe yarar mı bilmiyorum ama driverlarınızı güncellemeyi deneyebilirsiniz.
Berk Yıldırımss dedi: Windows 10 kullanıyorum ve Windows güncellemesi sonrası bilgisayarda 1 saniyelik donmalar olmaya başladı. Genişletmek için tıkla... İşe yarar mı bilmiyorum ama driverlarınızı güncellemeyi deneyebilirsiniz.
B Berk Yıldırımss Femtopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #3 Klaizee dedi: İşe yarar mı bilmiyorum ama driverlarınızı güncellemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güncel durumda.
Klaizee dedi: İşe yarar mı bilmiyorum ama driverlarınızı güncellemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güncel durumda.