Windows 10'da korsan oyun çalışıyor mu?

@Dağhan Tanık , @immortalizm , söylediklerinizde haklısınız. Fakat bir kullanıcının özellikle korsan oyun önermesi biraz saçma olurdu. Kimse sizlere zorla orijinal oyun satın almanızı istemiyor. Orijinal oyunu, korsan oyuna göre daha güvenli ve çok daha az hatalı olduğu için öneriyoruz. İstiyorsanız korsan oyun indirin, ama orijinali kadar iyi bir verim alamazsınız. Microsoft da tam da bu yüzden korsan kullanımına karşı. Kullanıcıların bu açılardan sorun yaşamaması için böyle bir yöntem uygulamış.

Oyunlar çalışıyor arkadaşım. İlerde bir engel olur mu bilmiyorum. Olacak diyorlar, göreceğiz bakalım.

Şu 2-3 sene sonradan takip et diyen arkadaşlar kendileri de öyle mi yapıyorlar acaba çok merak ediyorum.

Az sonra 'Korsana destek yok. Konu kilit.' tayfa gelir buraya. Bana da bir uyarı ondan sonra 1 hafta ban. Alıştık artık.

Çünkü technopat.net/sosyal'deki özgürlük bu kadar. Sesi çıkanı, zıt gideni sustururlar.

Windows 10'da korsan oyunu olup da çalıştıran var mı ? Yani Windows 10'da korsan oyun çalışıyor mu?
Şu anda San Andreas da dahil olmak üzere pek çok crackli dosya çalışıyor.(Uyumsuz oyunlar tabi ki hariç)İşin kötü yanı şu ki Microsoft Windows 10'da crack dosyalarının taranacağını söyledi.Şimdi girebiliriz ama W10 iyice yerine oturduğunda oynanabileceğini sanmıyorum.Kaynak:Windows 10 ile korsan oyun artık oynayamayacaksınız

Bence Microsoft bazı yerlerle anlaşacak ve o anlaştığı yrin oyunlarını, programlarını vs. bakacak onlar sahteyse silecek. Böyle bir şey olma ihtimalli var.

Bu tarihte de korsan oyunlar çalışmakta mı ?

Elime para geçmiyor, o kadar parayı nerden bulalım, parayı ver alayım gibisinden laf yapanları ben anlamıyorum. Almayacaksın o zaman oynamayacaksın kardeşim sanki evine erzak alıyorsun. Çok mu lazım senin oynaman? Adamlar emek verip yapsınlar oyunu alamayan insanlar da emek hırsızlığı yapsın. Siz oyun yapsanız birileri satın almayıp korsan korsan dağıtsalar oyunu indirseler der misiniz e n'apalım bu da bizim sadakamız olsun sonuçta onların da oyun oynaması hayati bir mesele. Bari böyle birşey yapıyorsunuz bir de suçsuz, sütten çıkmış ak kaşık ve pişkin pişkin foruma gelip sırıtmayın Allah rızası için yahu. Gidin utana sıkıla oynayın evinizde oyununuzu kimseye söylemeden. Bir de gelip atar yapmıyorlar mı edepsizler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…