Windows 10'da koyu temanın dezavantajı nedir?

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
RAM
8 GB RAM
Ekran kartı
GT 730
İşlemci
Ryzen 5 3600
Açık tema ile koyu tema arasında performans farkı var mı? Koyu tema dezavantajları nelerdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performansa etkisi sanırsam yok. Dezavantajı ise Windows içerisinde hâlâ koyu tema desteğine sahip olmayan sayfalar bulunuyor. Sistemin bir kısmı koyu bir kısmı açık olunca görsel bütünlük bozulabiliyor. Ben bunu görsel detaylara çok takılan birisi olarak dezavantaj olarak görüyorum kendimce.

Performansa etkisi sanırsam yok. Dezavantajı ise Windows içerisinde hâlâ koyu tema desteğine sahip olmayan sayfalar bulunuyor. Sistemin bir kısmı koyu bir kısmı açık olunca görsel bütünlük bozulabiliyor. Ben bunu görsel detaylara çok takılan birisi olarak dezavantaj olarak görüyorum kendimce.

Evet mesela Technopat kendim elime koyu moda aldım.

Burası gibi mi? 🤣

1652383671577.png

Evet mesela Technopat kendim elime koyu moda aldım.
En azından bulunuyor, hiç bulunmayan yerler de mevcuttur. Aslında sitelerden çok Windows içerisindeki "winver", "dxdiag", klasör özellikleri gibi sayfaların koyu tema desteğine sahip olmamasından bahsetmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı