Winnicius Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Ekranda görünen kısımdaki e-posta adresini değiştirmek istiyorum. Nasıl değiştirebilirim? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG2.PNG 43,7 KB · Görüntüleme: 39
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.517 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #2 Winnicius dedi: Ekranda görünen kısımdaki e-posta adresini değiştirmek istiyorum. Nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows denetim masası kullanıcı hesabı ekle'yi kullanarak ikinci bir hesap açıp o hesabı silebilirsiniz.
Winnicius dedi: Ekranda görünen kısımdaki e-posta adresini değiştirmek istiyorum. Nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows denetim masası kullanıcı hesabı ekle'yi kullanarak ikinci bir hesap açıp o hesabı silebilirsiniz.
Winnicius Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 dolob dedi: Windows denetim masası kullanıcı hesabı ekle'yi kullanarak ikinci bir hesap açıp o hesabı silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... dediğiniz gibi yapınca yeni hesapta bütün ayarları baştan yapmam gerekmiyor mu ? başka bir yolu var mı acaba
dolob dedi: Windows denetim masası kullanıcı hesabı ekle'yi kullanarak ikinci bir hesap açıp o hesabı silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... dediğiniz gibi yapınca yeni hesapta bütün ayarları baştan yapmam gerekmiyor mu ? başka bir yolu var mı acaba
unsatisfied0 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 599 Çözümler 2 6 Eylül 2024 #4 Hocam arkadaşında dedigi gibi yaparsaniz ayarlar gidiyordu baska yoluda yok diye biliyorum.