R RukkaraeN Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Ekran kartı Amd Radeon HD 6750 1gb 128 bit Anakart Foxconn g41 mxe İşlemci Quad 9400 4 çekirdek 2.67 GHz Windows 10'a ne zaman geçsem hep mavi ekran veriyor, çözümünü bulamadım. Windows 8.1 de ethenet kartimin sürücüsünü kurduğumda mavi ekran veriyordu. Gerçekten biktim arkadaşlar, ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
Windows 10'a ne zaman geçsem hep mavi ekran veriyor, çözümünü bulamadım. Windows 8.1 de ethenet kartimin sürücüsünü kurduğumda mavi ekran veriyordu. Gerçekten biktim arkadaşlar, ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Yalnız Araba Kilopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 1 Ağustos 2022 #2 Minidump dosyalarınızı yollayın. Artı 0 Eksi
KS KS R RukkaraeN Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #3 Yalnız Araba dedi: Minidump dosyalarınızı yollayın. Genişletmek için tıkla... Usda yazdığım konudan uyarı aldım bende hiç cevap gelmicek diye Windows 7 ye geçtim cevap yazdığın ve vakit ayırdığın için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Yalnız Araba dedi: Minidump dosyalarınızı yollayın. Genişletmek için tıkla... Usda yazdığım konudan uyarı aldım bende hiç cevap gelmicek diye Windows 7 ye geçtim cevap yazdığın ve vakit ayırdığın için teşekkür ederim
Yalnız Araba Kilopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 1 Ağustos 2022 #4 RukkaraeN dedi: Usda yazdığım konudan uyarı aldım bende hiç cevap gelmeyecek diye Windows 7'ye geçtim cevap yazdığın ve vakit ayırdığın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler. Artı 0 Eksi
RukkaraeN dedi: Usda yazdığım konudan uyarı aldım bende hiç cevap gelmeyecek diye Windows 7'ye geçtim cevap yazdığın ve vakit ayırdığın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler.