Çözüldü Windows 10'da Spintires oyunun logosu yerine dünya simgesi geldi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yaşar Mumcu

Decapat
Daha fazla  
Aynen yukarıda bahsettiğim gibi W10'da Spintires'ın
1614155182298.png
bu logosundaki yıldız işareti yerine dünya simgesi geldi. Oyunun özellikler kısmında 'simge değiştir'i tıkladım oradan simgeyi buldum uygula dedim tamam dedim yine aynı kaldı. Oyunu silip tekrar yükledim yine olmadı. Başka bir çözümü yok mu? (Çözümü yoksa çok da sorun değil ama)

Çözüm

-Oyunun simgesini masaüstünden kaldırıp oyunun kurulu olduğu klasöre girin.
-Oyunun çalıştığı exe dosyası hangisiyse (muhtemelen spintires.exe gibidir) sağ tıklayıp kısayol oluşuturun.
-Kısayolu masaüstüne atıp ismini değiştirin.

Sorununuzu bu şekilde rahatlıkla çözebilirsiniz.
Bende de aynı sorun vardı. Bu bilgisayar'a girip görünüm kısmından gizli öğeleri gösteri tikledim.
Sonra uygulamaya sağ tık>özellikler>simge değiştir yaptım. Oradan kendi simgesini seçtim, uygula yaptım. Düzelmişti.

Aynen yukarıda bahsettiğim gibi Windows 10'da Spintires'ın Eki Görüntüle 893718 bu logosundaki yıldız işareti yerine dünya simgesi geldi. Oyunun özellikler kısmında 'simge değiştir'i tıkladım oradan simgeyi buldum uygula dedim tamam dedim yine aynı kaldı. Oyunu silip tekrar yükledim yine olmadı. Başka bir çözümü yok mu? (çözümü yoksa çok da sorun değil ama)

Oyunu Steam üzerinden mi aldınız?

-Oyunun çalıştığı exe dosyası hangisiyse (muhtemelen spintires.exe gibidir) sağ tıklayıp kısayol oluşuturun.

Çözüm

Bu sefer oldu. Çok teşekkür ederim.
Bu arada neden çözüldü butonu çıkmıyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı