Windows 10'da Update kısmında Windows 11 22H2 güncellemesi gelmiyor

Windows 11 Bey

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gerek yok.
Meslek
Öğrenci
RAM
8,0 GB
SSD veya HDD modeli
PCle-4 SSD 256 GB
Ekran kartı
Intel(R) Irıs(R) Xe Graphics
Anakart
Laptop Kullanıyorum
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1155G7 @2.50GHz
Evet arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz gibi Windows 11 22H2 indirmek istiyor musunuz gibi Windows Update ile gelmiyor.

Evet arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz gibi Windows 11 22H2 indirmek istiyor musunuz gibi Windows Update ile gelmiyor.

8 GB RAM ile Windows 11 gecmek mantıklı olmaz bir de Update ile degil temiz kurulum ile gecilmesi daha mantıklı.

Büyük ihtimalle Acer Aspire 3 serisini kullanıyorsunuzdur. Windows 11 destekler, o bildirimi kapattınmı daha gelmez ancak, internetten ISO dosyası ile flashtan kurulum yapabilirsiniz.

Büyük ihtimalle Acer Aspire 3 serisini kullanıyorsunuzdur. Windows 11 destekler, o bildirimi kapattınmı daha gelmez ancak, internetten ISO dosyası ile flashtan kurulum yapabilirsiniz.

Hayır Huawei Matebook D15 kullanıyorum ve verilerimin silinmesini istemiyorum.

Hayır Huawei Matebook D15 kullanıyorum ve verilerimin silinmesini istemiyorum.

Hhhm o zaman verilerini yedekleyip kurman lazim Google Drive uzerinden bir dene istersen ancak verdigin sistemler Windows 11 icin destekleniyor tabi TPM 2.0 varsa.

Windows 11 Windows 10 gore neredeyse 2 kat fazla RAM kullanıyor donmalar kasmalar olacaktır illahiki 8 GB RAM ile 16 GB RAM bile zorlanıyor.

Oyun oynuyor musun?

Roblox falan oynuyorum.

Hhhm o zaman verilerini yedekleyip kurman lazim Google Drive uzerinden bir dene istersen ancak verdigin sistemler Windows 11 icin destekleniyor tabii TPM 2.0 varsa.

Laptop'umda TPM 2.0 özelliği var.

Yeni konular

Geri
Yukarı