inanbilmeyenşahıs Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #1 Bilgisayarıma yeni format attım daha önceden aynı dosyaya sağ tıkladığımda buton geliyordu ama şimdi gelmiyor. Dosya Ekleri 1739824986556.png 2,2 KB · Görüntüleme: 43
Bilgisayarıma yeni format attım daha önceden aynı dosyaya sağ tıkladığımda buton geliyordu ama şimdi gelmiyor.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.218 Makaleler 3 Çözümler 61 17 Şubat 2025 #2 Seçtiğin uygulamaya göre değişir diye biliyorum başka bir uygulamayı sağ tıklamayı dene.
inanbilmeyenşahıs Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #3 SiyahPassat dedi: Seçtiğin uygulamaya göre değişir diye biliyorum başka bir uygulamayı sağ tıklamayı dene. Eki Görüntüle 2426431 Genişletmek için tıkla... Farklı uygulamalarda oluyor ama format atmadan önce de denediğim dosyada olmuyor sadece.
SiyahPassat dedi: Seçtiğin uygulamaya göre değişir diye biliyorum başka bir uygulamayı sağ tıklamayı dene. Eki Görüntüle 2426431 Genişletmek için tıkla... Farklı uygulamalarda oluyor ama format atmadan önce de denediğim dosyada olmuyor sadece.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.218 Makaleler 3 Çözümler 61 17 Şubat 2025 #4 inanbilmeyenşahıs dedi: Farklı uygulamalarda oluyor ama format atmadan önce de denediğim dosyada olmuyor sadece. Genişletmek için tıkla... O dosya ne? Dosyanın kısayolunu oluşturup masaüstüne at, o şekilde dene.
inanbilmeyenşahıs dedi: Farklı uygulamalarda oluyor ama format atmadan önce de denediğim dosyada olmuyor sadece. Genişletmek için tıkla... O dosya ne? Dosyanın kısayolunu oluşturup masaüstüne at, o şekilde dene.
inanbilmeyenşahıs Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #5 SiyahPassat dedi: O dosya ne? Dosyanın kısayolunu oluşturup masaüstüne at, o şekilde dene. Genişletmek için tıkla... Halletim format attıktan sonra Win RAR kurmayı unutmuşum klasörden ayıklayıp denedim olsu sağ ol yardım ettiğin için.
SiyahPassat dedi: O dosya ne? Dosyanın kısayolunu oluşturup masaüstüne at, o şekilde dene. Genişletmek için tıkla... Halletim format attıktan sonra Win RAR kurmayı unutmuşum klasörden ayıklayıp denedim olsu sağ ol yardım ettiğin için.