Çözüldü Windows 10'da VGC hizmeti kendi kendine duruyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar, internetteki bütün yöntemleri denedim fakat hiçbiri bu sorunu çözmedi. Oyun kapalıyken hizmet çalışıyor fakat oyunu açtıktan yaklaşık 5 saniye sonra VGC hizmeti kendi kendine kapanıyor, bu yüzden oyun açılmayıp "Van 1067" diye bir hata veriyor. BCDEdit ayarlarını yaptım, Vanguard'ı ve oyunu silip yeniden yükledim, sanallaştırmayı kapatıp denedim, temiz önyükleme bile yaptım fakat düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Antivirüs veya güvenlik duvarı engelliyor olabilir mi?

Arkadaşlar Riot'a bilet attım ve oradaki denilenleri de yaptım ama yine düzelmedi.

Sisteminiz Valorant için yeterli mi? Benim sistemim düşük ve o yüzden sürekli Vanguard ve Riot Client oyun içerisinde FPS düşünce çöküyordu.

Sisteminiz Valorant için yeterli mi? Benim sistemim düşük ve o yüzden sürekli Vanguard ve Riot Client oyun içerisinde FPS düşünce çöküyordu.
HD 5450 ile 1024x768 Low ayarlarda 50 FPS civarı alıyor, ileride sistemi yükselteceğim için şu anda aldığım FPS'i pek umursamıyorum ama 50 FPS'in Vanguard'ı çökertecek kadar düşük bir FPS olduğunu sanmıyorum.

HD 5450 ile 1024x768 Low ayarlarda 50 FPS civarı alıyor, ileride sistemi yükselteceğim için şu anda aldığım FPS'i pek umursamıyorum ama 50 FPS'in Vanguard'ı çökertecek kadar düşük bir FPS olduğunu sanmıyorum.

Ben 40 FPS alıyordum çöküyordu. Bence sistemini yükseltsen öyle olmaz. Tuhaf gelebilir ama benim tespit ettiğime göre böyle, oyun içerisinde FPS iyice düşünce, drop girince crash veriyor van 1 diye falan.

Process Monitor raporu.

Arkadaşlar, sorun kendi kendine çözüldü, eğer sizde de bütün yöntemleri denemenize rağmen çözülmezse format atmayı deneyebilirsiniz, ben tam format atacakken sorun kendiliğinden çözüldü.
format atım ama düzelmedi 70 80 fp alıyordum oyunda buaralar 50 fps veriyor format atmama rağmen 50 ye düştü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı