aslanpence Femtopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 Windows siyah ekranda sağda yazı çıkıyor. Recep Baltaş'ın videosuyla yaptım, şimdi anahtar girmem gerekiyor galiba.
Windows siyah ekranda sağda yazı çıkıyor. Recep Baltaş'ın videosuyla yaptım, şimdi anahtar girmem gerekiyor galiba.
Çözüm 5 5 56153 6 Şubat 2021 aslanpence dedi: Kardeşim, oldu. Arda, çok sağ ol. Genişletmek için tıkla... Videodaki yöntem yasal değil ve korsana giriyor. Güvenlik riskleri de beraberinde gelebilir.
aslanpence dedi: Kardeşim, oldu. Arda, çok sağ ol. Genişletmek için tıkla... Videodaki yöntem yasal değil ve korsana giriyor. Güvenlik riskleri de beraberinde gelebilir.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 6 Şubat 2021 #2 Evet, ücretli bir yazılım olduğundan dolayı bazı özellikler için aktifleştirmeniz gerekiyor. Anahtar girerseniz sorununuz çözülecektir. Artı 0 Eksi
Evet, ücretli bir yazılım olduğundan dolayı bazı özellikler için aktifleştirmeniz gerekiyor. Anahtar girerseniz sorununuz çözülecektir.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.095 Makaleler 5 Çözümler 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #3 OEM Key alabilirsiniz 40-50 TL'ye. Artı 0 Eksi
KS KS aslanpence Femtopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #4 Nereden bulabilirim anahtarı? Ücretsiz istiyorum da bir ay sonra iptal olur mu? Artı 0 Eksi
Acibadem Picopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #5 aslanpence dedi: Windows siyah ekranda sağda yazı çıkıyor. Recep Baltaş'ın videosuyla yaptım, şimdi anahtar girmem gerekiyor galiba. Genişletmek için tıkla... OEM Key alıp aktif edebilirsiniz. Buraya tıkla. Artı 0 Eksi
aslanpence dedi: Windows siyah ekranda sağda yazı çıkıyor. Recep Baltaş'ın videosuyla yaptım, şimdi anahtar girmem gerekiyor galiba. Genişletmek için tıkla... OEM Key alıp aktif edebilirsiniz. Buraya tıkla.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 6 Şubat 2021 #6 Ücretsiz bulamazsınız hayırsever biri yoksa. Etrafta gezen ucuz anahtarlar tam olarak yasal değil. Alırsanız büyük ihtimalle sorun çıkmaz ama çıkarsa da ucuz zaten. Orijinal lisans neredeyse 2000 TL'ydi yanılmıyorsam. Artı 0 Eksi
Ücretsiz bulamazsınız hayırsever biri yoksa. Etrafta gezen ucuz anahtarlar tam olarak yasal değil. Alırsanız büyük ihtimalle sorun çıkmaz ama çıkarsa da ucuz zaten. Orijinal lisans neredeyse 2000 TL'ydi yanılmıyorsam.
gursel aydin Picopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 6 Şubat 2021 #7 Anahtar girmesen de çalışması lazım. Bazı kişiselleştirme özellikleri devre dışı kalır sadece. Artı 0 Eksi
KS KS aslanpence Femtopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #8 Almasam ne olur ve ücretsiz yok mu? Artı 0 Eksi
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.095 Makaleler 5 Çözümler 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #9 aslanpence dedi: Nereden bulabilirim anahtarı? Ücretsiz istiyorum da bir ay sonra iptal olur mu? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz anahtar yok. OEM Key'ler 40-50 TL. Orijinal Windows 10 Home 800Windows 10 Pro ise 1400 TL civarı. aslanpence dedi: Almasam ne olur ve ücretsiz yok mu? Genişletmek için tıkla... Almasan çalışır ama arka plan vs değiştiremezsin ücretsiz yok. Artı 0 Eksi
aslanpence dedi: Nereden bulabilirim anahtarı? Ücretsiz istiyorum da bir ay sonra iptal olur mu? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz anahtar yok. OEM Key'ler 40-50 TL. Orijinal Windows 10 Home 800Windows 10 Pro ise 1400 TL civarı. aslanpence dedi: Almasam ne olur ve ücretsiz yok mu? Genişletmek için tıkla... Almasan çalışır ama arka plan vs değiştiremezsin ücretsiz yok.
Acibadem Picopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #10 aslanpence dedi: Almasam ne olur ve ücretsiz yok mu? Genişletmek için tıkla... Almazsanız, Windows'un çoğu özelliğinden faydalanamazsınız. Artı 0 Eksi
aslanpence dedi: Almasam ne olur ve ücretsiz yok mu? Genişletmek için tıkla... Almazsanız, Windows'un çoğu özelliğinden faydalanamazsınız.