Windows 10'dan 11'e gecilir mi?

emirhho

Decapat
Daha fazla  
i5 1200F işlemcim var RTX 3060 12 GB 16 GB RAM var sizce Windows 10'dan 11'e gecilir mi FPS sorunu drop yaşar mıyım?

Hantal, gereksiz bir sistem. Bir süre kullandım ve alıştım ama Windows 10 çok daha iyi geldiği için 10'a geri döndüm. Çok güzel makyajlanmış ama kullanılmaz. Windows farklı birşeyler istiyorsa artık kernelle oynaması gerekiyor bence.

Hantal, gereksiz bir sistem. Bir süre kullandım ve alıştım ama Windows 10 çok daha iyi geldiği için 10'a geri döndüm. Çok güzel makyajlanmış ama kullanılmaz bence. Windows farklı birşeyler istiyorsa artık kernelle oynaması gerekiyor bence.
Çok hantal gerçekten. Boştayken bile en 2-2.5 GB RAM yiyordu, ben de Windows 10'a geçtim.

Geçilir. Oyunlardaki FPS olarak da pek fark edeceğini sanmıyorum. Fakat 10 ile 11 arasında ne oyun ne de günlük kullanım arasında gözle görülür bir fark olmamıştı bende. Gereği yoksa geçip geçmemenin de bir manası yok gibi.

Bu işlerden anlamıyorsanız güvendiğiniz bir biligsayarcıya göyürğn hocam haledecektir.
Nasıl geçerim diye sormamış ki geçmek mantıklı mı diye sormuş.

@emirhho Windows 11'i 4-5 ay kullandım arayüz konusunda biraz daha tatmin ediyor fakat oyun performansı olsun açılış performansı veya masaüstü performansı olsun genel olarak Windows 10 daha iyi. Windows 11'de her gelen güncellemede bir sorun çıkıyordu bende. Dayanamadım Windows 10'a döndüm. Desteği komple bitene kadarda kullanacağımı düşünüyorum. Hala çok stabil gelmiyor Windows 11.

Çok hantal gerçekten. Boştayken bile en 2-2.5 GB RAM yiyordu, ben de Windows 10'a geçtim.
16 GB RAM kullanırken asıl mesele RAM değil. Bende boşta yine aynı değerleri kullanıyordu. Arka plan uygulamalarıyla şu an 4 GB ama Windows 11 arayüzü, uygulama açılışları falan yavaş geldi. Kendisinde birkaç sorun da yaşadım.

Eğer fazladan fps istiyosaniz linux tabanli zorin os a falan geçebilirsiniz ama windows 11 geçilmez
Oyun için Linux geçilmez.

Yeni konular

Geri
Yukarı