Geçilir.i5 1200F işlemcim var RTX 3060 12 GB 16 GB RAM var sizce Windows 10'dan 11'e gecilir mi FPS sorunu drop yaşar mıyım?
Çok hantal gerçekten. Boştayken bile en 2-2.5 GB RAM yiyordu, ben de Windows 10'a geçtim.Hantal, gereksiz bir sistem. Bir süre kullandım ve alıştım ama Windows 10 çok daha iyi geldiği için 10'a geri döndüm. Çok güzel makyajlanmış ama kullanılmaz bence. Windows farklı birşeyler istiyorsa artık kernelle oynaması gerekiyor bence.
Eğer fazladan fps istiyosaniz linux tabanli zorin os a falan geçebilirsiniz ama windows 11 geçilmezi5 1200F işlemcim var RTX 3060 12 GB 16 GB RAM var sizce Windows 10'dan 11'e gecilir mi FPS sorunu drop yaşar mıyım?
Nasıl geçerim diye sormamış ki geçmek mantıklı mı diye sormuş.Bu işlerden anlamıyorsanız güvendiğiniz bir biligsayarcıya göyürğn hocam haledecektir.
16 GB RAM kullanırken asıl mesele RAM değil. Bende boşta yine aynı değerleri kullanıyordu. Arka plan uygulamalarıyla şu an 4 GB ama Windows 11 arayüzü, uygulama açılışları falan yavaş geldi. Kendisinde birkaç sorun da yaşadım.Çok hantal gerçekten. Boştayken bile en 2-2.5 GB RAM yiyordu, ben de Windows 10'a geçtim.
Oyun için Linux geçilmez.Eğer fazladan fps istiyosaniz linux tabanli zorin os a falan geçebilirsiniz ama windows 11 geçilmez
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.