Windows 10'dan kalma ".old" klasörü silinmeli mi?

Metehan1923

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10'dan 11'e Insider olarak geçiş yaptım. 8 gündür sorunla karşılaşmadım. Dün de son güncellemeyi yükledim ve gayet stabil çalışıyor. Acaba Windows 10'dan kalma old klasörünü silmeli miyim? Yaklaşık 30 GB alan kaplıyor. Windows 11 henüz resmi sürüm olmadığı için Windows 10 dosyalarını kullanmaya devam mı ediyor? Silersem bir sorunla karşılaşır mıyım? Donanım ya da başka sorunlarla?

Dosya Ekleri

• 010.png
    010.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'dan 11'e Insider olarak geçiş yaptım. 8 gündür sorunla karşılaşmadım. Dün de son güncellemeyi yükledim ve gayet stabil çalışıyor. Acaba Windows 10'dan kalma old klasörünü silmeli miyim? Yaklaşık 30 GB alan kaplıyor. Windows 11 henüz resmi sürüm olmadığı için Windows 10 dosyalarını kullanmaya devam mı ediyor? Silersem bir sorunla karşılaşır mıyım? Donanım ya da başka sorunlarla?

Eski sürüme dönemeyeceksen silebilirsin. (Yükseltme yaptıysan)

Kullanıcını dosyanızın içindeki önemli bilgileri aldıktan sonra rahatlıkla silebilirsiniz boş yer kaplar.

Eğer Insider ile ya da kurulum esansında yükseltme ile kuruduysan, o senin eski Windows'daki dokümanlarını tutuyor.
-o dosya, çoğunlukla kullanıcıya bağlı, ortalama 10GB oluyor.
-Silicekseniz, Shift+delete ile silin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı