Steam'den oynuyorsan öyle oluyor zaten ama baya işkence. Babanızın malı gibi savunmayın herkes biliyor Linux'un böyle olduğunu zaten. Arkadaşa şimdi Linux'u kurdurtacaksınız sonra ağlaya ağlaya geri dönecek Windows'a. Uğraştırıyorsunuz insanları durduk yere.
"Unutmayın ki; en büyük savaş, cehalete ve gericiliğe karşı yapılan savaştır” Bak sebebi. @Laerthos tamam hocam siz kurun. Windows'a geri dönmek için yardım isterseniz etiketleyebilirsiniz.
Steam'den oynuyorsan öyle oluyor zaten ama bayağı işkence. Babanızın malı gibi savunmayın herkes biliyor Linux'un böyle olduğunu zaten. Arkadaşa şimdi Linux'u kurdurtacaksınız sonra ağlaya ağlaya geri dönecek Windows'a. Uğraştırıyorsunuz insanları durduk yere.
Hocam CS:GO benim sistemimi kaldırma ihtimali var ancak zaten CS:GO benim sistemim için büyük desem yalan olmaz gibi. Ahım şahım oynayacağımı sanmıyorum. Donanımım ortada zaten. AMD Radeon 6300M series, i5 işlemci, 4 GB RAM.
"Unutmayın ki; en büyük savaş, cehalete ve gericiliğe karşı yapılan savaştır” @Laerthos tamam hocam siz kurun. Windows'a geri dönmek için yardım isterseniz etiketleyebilirsiniz.
Hocam CS:GO benim sistemimi kaldırma ihtimali var ancak zaten CS:GO benim sistemim için büyük desem yalan olmaz gibi. Ahım şahım oynayacağımı sanmıyorum. Donanımım ortada zaten. AMD Radeon 6300M series, i5 işlemci, 4 GB RAM.
"Unutmayın ki; en büyük savaş, cehalete ve gericiliğe karşı yapılan savaştır” Bak sebebi. @Laerthos tamam hocam siz kurun. Windows'a geri dönmek için yardım isterseniz etiketleyebilirsiniz.
Hocam takmayin, klasik windows fan'ı. Normal sekilde tartisiyoruz, mesajlara ifade birakiyor ama cevap veremiyor. Sonra boyle sacmaliyor. Kac tane windows vs Linux kavgasi yaptim bu forumda hepsi boyleydi.
Savaşıyorum demedim. Sebep sordunuz ve söyledim. Direkt bir ithamda bulunursam sorun çıkar. Ayrıca sadece ifade atmıyorum, cevapta yazıyorum gördüğünüz üzere. İfade atıp kaçmışım gibi algı yapmayın. Tamam kursun diyorum zaten. Pardus'u öneriyorum hatta. Ben Windows fanıysam sen nesin? Sizin gibiler yüzünden ben Linux kurup ağlaya ağlaya geri dönmüştüm Windows'a. Bir kaç tane denedim üstelik.
Savaşıyorum demedim. Sebep sordunuz ve söyledim. Direkt bir ithamda bulunursam sorun çıkar. Ayrıca sadece ifade atmıyorum, cevapta yazıyorum gördüğünüz üzere. İfade atıp kaçmışım gibi algı yapmayın. Tamam kursun diyorum zaten. Pardus'u öneriyorum hatta.