S Serhattr26 Femtopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #1 Windows 7'den Win 10'a sıkıntısız bir geçiş yaptım ancak memnun kalmadım. Tekrar Windows 7'ye dönmek için PC'yi yeniden başlattığım sırada Windows 7 yüklenirken elektrik kesildi. Sonrası hazin son. Windows 7 başlatılamadan mavi ekran alıyorum. Dosya Ekleri IMG_20201013_200147.jpg 187,5 KB · Görüntüleme: 79 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2020
Windows 7'den Win 10'a sıkıntısız bir geçiş yaptım ancak memnun kalmadım. Tekrar Windows 7'ye dönmek için PC'yi yeniden başlattığım sırada Windows 7 yüklenirken elektrik kesildi. Sonrası hazin son. Windows 7 başlatılamadan mavi ekran alıyorum.
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 13 Ekim 2020 #11 Assecreed dedi: Kuracağınız diski biçimlendirmeden Windows kurarsınız. Verileriniz D'de ise verilerinize bir şey olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Konu dışı olacak lakin çoğu arkadaş veri kurtarma yöntemlerini bilmiyor. Onunla ilgili bir rehber yapayim mi? Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Kuracağınız diski biçimlendirmeden Windows kurarsınız. Verileriniz D'de ise verilerinize bir şey olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Konu dışı olacak lakin çoğu arkadaş veri kurtarma yöntemlerini bilmiyor. Onunla ilgili bir rehber yapayim mi?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #12 Trieetz dedi: Konu dışı olacak lakin çoğu arkadaş veri kurtarma yöntemlerini bilmiyor. Onunla ilgili bir rehber yapayim mi? Genişletmek için tıkla... Yapın hocam. Birkaç tane böyle konu vardı ama yapmanızda fayda var . Artı 0 Eksi
Trieetz dedi: Konu dışı olacak lakin çoğu arkadaş veri kurtarma yöntemlerini bilmiyor. Onunla ilgili bir rehber yapayim mi? Genişletmek için tıkla... Yapın hocam. Birkaç tane böyle konu vardı ama yapmanızda fayda var .