Merhabalar,
Ben bu bilgisayarı aldığımda Windows 10 kurulu geldi. Hiç beğenmiyorum sürekli çöküyor Windows 8.1 yapmak istiyorum ISO dosyasını indirdim. ISO şeklinde ve klasöre atarak çalıştırdım. İki sonuçta da hata aldım ürün anahtarı da doğruydu. Hata ürün anahtarıyla ilgili değil zaten.
Hata bu.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bir şey oldu.
Kurulum programı desteklenen yükleme seçeneklerini belirleyemedi.
Merhabalar,
Ben bu bilgisayarı aldığımda Windows 10 kurulu geldi. Hiç beğenmiyorum sürekli çöküyor Windows 8.1 yapmak istiyorum ISO dosyasını indirdim. ISO şeklinde ve klasöre atarak çalıştırdım. İki sonuçta da hata aldım ürün anahtarı da doğruydu. Hata ürün anahtarıyla ilgili değil zaten.
Hata bu.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bir şey oldu.
Kurulum programı desteklenen yükleme seçeneklerini belirleyemedi.
Haklısın bende 2004 var acayip çöküyor ve Windows 10 kullanamıyorum. Eğer Windows 8'de çökerse 7'ye geçerim veya geri 10 yaparım. Teşekkür ederim. Dediğini yapacağım şimdi USB'ye rufuslayıp yapacağım. Key olarak internetteki herhangi bir Key'i girebilirim değil mi?
Haklısın bende 2004 var acayip çöküyor ve Windows 10 kullanamıyorum. Eğer Windows 8'de çökerse 7'ye geçerim veya geri 10 yaparım. Teşekkür ederim. Dediğini yapacağım şimdi USB'ye rufuslayıp yapacağım. Key olarak internetteki herhangi bir Key'i girebilirim değil mi?
Özür dilerim ama kaçak Key konusuna yardım edemem
ama şunu söyleyebilirim wimdows 8.1 Home Key'i Windows 8.1 Home içindir, Pro Key'i Pro'da çalışır .
Bunun yerine ucuz Key'lerden alsana.
Sanırım onlar yasal.
Sen normal BIOS'a girerek mi format atıyorsun?
Eğer exe çalıştırarak yapmaya çalışıyorsan olmaz.
Senin yaptığınla da olmaz.
Çünkü sen artık Win 10 kullanıyorsun.
Downgrade (yani 8.1 kurmak) için format lazım.