Windows 10'u Bakkal Önermedi

1 GB bellek olabildiğince eski bir Celeron işlemci eski bir harddisk'e sahip laptopta Windows 10 kullandım uzun süre, gayet güzel verim aldım nasıl bu kadar kesin dilli olabiliyorsunuz?
 
Kaldırır. Şeker satanlara güvenme Allah'ın bakkalı. 4 GB RAM olduğu için Windows 10 Pro 64 Bit kurabilirsiniz. Technopat rehberine bakarak kurabilirsiniz.

Abi peki Windows 10 hızlandırma optimizasyon gibi bir program var mı önerebileceğin ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sadece 5400Rpm olan bir diskte 4 GB RAM ve ilk nesil mobil i5 ile kullandım ve Windows 7'ye oranla bazı şeyleri istediğim gibi yetiştiremediğini gördüm günlük kullanımda. Ayrıca 1 GB bellek, emin olun XP'yi bile götürmüyor artık. Fazla hayalperest bir kullanım olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke laptop yanımda olsa da kanıtlayabilsem ama neyse.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gibi bileşenlerin işletim sistemi seçeneğinde hemen hemen hiçbir rolü bulunmamaktadır.
Öncelikli donanım sistemin anakartıdır. Anakart verilerinde SUPORTED for WiN10 yazıyorsa elbette ki Win10 kurulabilir.

Eski bir donanımın yeni işletim sistemlerine uyumluluğu ise, sadece ve sadece üreticisinin resmi sitesinde yayınlanmış olan uyumlu sürücülerle belirlenebilir.

Ne benim, ne bakkalın, ne de bir başkasının iddiaları muteber değildir.
ÖZEL NOT: GF9800 ekran kartı bende de bulunmaktadır. Şimdiye kadar yapmış olduğum acımasız testlerde, sadece ve sadece 306 versiyon NVidia sürücüleri ile Win7 veya Vista işletim sistemlerinde doğru çalışmaktadır. Zaten bu kart D-X10 desteklidir.
Bu kart için D-X12 değil D-X14 sürücü bile yüklesen, kart anlayamaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hala Start8'li Windows 8.1 kullanıyorum. Eski emektarda ise Windows 7.

Artık Windows 10'a Ferrari diğerlerine Tofaş muamelesi yapmayı bırakın sanki arada uçurum varmış gibi.

Bilgisayarcı doğru söylemiş...
 
Yanlış bilgilendirme
Öncelikle RAM'ı kısıtlı olanlar Win 10 ağır geliyor. Çünkü sebebi basit Win 10 daha çok RAM kullanıyor. Zaten yeni nesil programlar güncellendikçe daha da fazla RAM kullanıyor. Sistem kullanılmaz hale gelebiliyorken. Gerçekten kullanımınızı etkiliyorsa Win 7 kullanın ne fark var? Güvenlik falan diyenler olacaktır. Ne güvenliği Allah aşkına daha yeni Wanna Cry mıdır nedir çoğu Win 10 kullanıcılarını etkilememiş miydi? Eeee... İyi bir virüs programı kurun devam edin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Bahsettiğiniz bakkallar Technopat ve Technopat Sosyal'den bol bol yararlanıyorlar. Bilin istedim.

Bununla birlikte Windows 7 dediğiniz işletim sistemi 2009'da yayınlandı. 8 yaşındaki bir işletim sistemiyle Windows 10'u karşılaştırmak bile saçma. Ülkecek bir geri kalmışlığımız var ki bu teknolojiye de yansıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…