Arkadaşlar bilgisayarı topladığımda bilgisayarcı montajı yaptı, Windows 10 Pro kurdu. 5 aydır sıkıntısız kullanıyorum. Bu 3 gün içinde bilgisayarı açarken lisans dolacak diye uyarı verdi. Ona dediğimde KMSpico diye şeyi dedi. Ben de indirip kuracak mıyım diye sordum o da evet dedi. 30-40 TL'ye satılanları alsam ne oluyor dedim. Onlar çakma dedi. Ben de buraya danışmak istedim. Ne yapmalıyım? KMSpico kurayım mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
O bilgisayarcı ile iletişimini hemen kes. 30-40 TL olanlar OEM Key. Sorunsuz olarak kullanabilirsin. Anakartına gömülür ve başka cihazda kullanamazsın. KMS Pico ise tamamen kaçak ve ne olduğu belirsiz bir crack uygulaması. Kesinlikle kurma. Windows 10 Key satın al. Sorunsuz kullan.
Windows dağıtımlarını etkinleştiren aktivasyon araçları nasıl çalıştıklarını ve neden kullanmamamız gerektiğini yakından inceleyelim. İnterne
www.technopat.net
30-40 TL'ye satılan lisanslara gelince, sonuçta bu işin bir garantisi yok, yasal kısmı da şüpheli ancak kullanıp memnun kalan da çok var. Genelde düzgün satıcıdan alındığında sıkıntısız kullandığını söylüyor insanlar.
Hangi okul o? Rica etsem isim verme şansınız var mı? Okullar Windows 10 Education almış olması lazım en azından benim okuduğum lisede öyleydi. Eğer isim verebilirseniz Milli Eğitim Bakanlığı'na bir şikayette bulunacağım.