Windows 10'un çoğu yeri çalışmıyor veya hata veriyor

• Konuyu başlatan Jyhan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 719

Jyhan

Hectopat
Daha fazla  
Görev Yöneticisi'ni açamıyorum. Win r basıp herhangi bir şeye giremiyorum. CMD'den herhangi bir komut kullanamıyorum. Bazı oyunlara giremiyorum. Bilgisayarımın neredeyse %50'sini falan kullanabiliyorum. Çoğu yönetici izni isteyen şeyi yapamıyorum. İzinlerden yöneticilere bakıyorum, ben varım. Sorun ne anlamadım bir türlü. Format atacağım fakat bu kalıcı bir çözüm değil gibi. Korsansa nasıl orijinal yaparım? Ne kadar tutar? Key mi lazım, nedir problem? Bir sürü soru var aklımda. Birisi cevaplarsa sevinirim. Kendi kendime format bile atamıyorum. İnternet kafeye götürmekten korkuyorum. Ne yapacağım?
Sürekli böyle hatalar alıyorum bir şey yapmak istediğimde.

1706457728898.png

Dosya Ekleri

• 1706457723185.png
    1706457723185.png
    11,3 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Format atmayı denediniz mi?

Daha önce çok kez attım şu an olduktan sonra atmadım ama internet kafeye götürüp attırmaktan korkuyorum kendim atmayı biliyorum ama atmaya çalıştığımda izin vermiyor yukarıda bahsettiğim şeylerden.

İnternetten lisans key aldım girmek için buna tıkladığımda hata veriyor yukarıda SSD'e attığım hatadan.

1706459019610.png

Son düzenleme:
CMD'yi açıp "SFC /scannow" komutunu girin HDD'nize göre süresi değişebilir ortalama 10-15 dk bittikten sonra restart atın ve deneyin olmaz ise eğer temiz kurulum yapmak daha mantıklı bilgisayar açıkken Windows yüklemeyi değil BIOS'tan boot ederek format atmayı deneyin.

CMD'yi açıp "SFC /scannow" komutunu girin HDD'nize göre süresi değişebilir ortalama 10-15 dk bittikten sonra restart atın ve deneyin olmaz ise eğer temiz kurulum yapmak daha mantıklı bilgisayar açıkken Windows yüklemeyi değil BIOS'tan boot ederek format atmayı deneyin.

Bu önerdiğin işlem ne için tam olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı