Windows 10'un kendiliğinden aktifleşmesi

bnds

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün Windows’un sitesinden orijinal ISO dosyasını indirdim. Fabrika çıkış Win 8 vardı. Beğenmediğim için Win 7 kullanmaktaydım. Orijinalin Win 10 Pro dijital key satın alıp laptopa format attım ve Win 10 yükledim. Sadece internet bağlantısını yaptım. Key girmek isterken de Windows'un etkinleştirilmiş olduğunu fark ettim. CMD'den de doğrulattım Windows orijinal. Key girmeden nasıl oluyor anlayamadım.

50379882-BCCB-44D8-B99E-244E3335B924.jpeg FD5C6E46-5FE5-486B-8301-EE5183F77220.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisans girmeye gerek kalmadıysa lisansı bana verin bari :)
Şaka bir yana benim de Windows 8 ile gelen bir dizüstü bilgisayarım var, Windows 10 Home Single Language kurulduğunda otomatik olarak aktifleşiyorsa onu Windows 10'a yükselteyim bari, mesajım bulunsun konuda bildirim için. Bu arada sitede hangi bölümden indirdiniz acaba? Ben Windows 10 iso yazıp Windows'un sitesine girdiğimde Home Single Language bölümünü bulamamıştım, yalnızca Windows 10 yazıyordu, kurulum yaparken kendisi otomatik olarak mı seçiyor acaba?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı