Windows 10'un korsan olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Nemai

Megapat
Daha fazla  
Windows'umun korsan olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Eski konulara baktım ancak çok bir şey anlamadım. 5 ay önce falan USB Full format değil de normal format attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir key ile aktivasyon yapmadıysanız ve orjinal ise zaten korsandır. Marka bilgisayar ise ve yanında lisans satın almadıysanız yine korsandır.
Hocam bilgisayarcıdan almıştık bilgisayarı bu yüzden bilmiyorum kod yazıp yazmadığını.
Anahtar satın almamak korsan değildir.Deneme sürümü kullanmak ne ara korsan oldu?
O zaman deneme sürümü olup olmadığını nasıl anlayabilirim peki?

Başlat'tan cmd'yi yönetici olarak çalıştırın. Gelen pencereye "slmgr /dli" yazın enterlayın. Lisanslı ise lisanslıdır diye çıkacaktır.

Başlat'tan cmd'yi yönetici olarak çalıştırın. Gelen pencereye "slmgr /dli" yazın enterlayın. Lisanslı ise lisanslıdır diye çıkacaktır.
Hocam KMS diyor da KMSpice mı oluyor bu korsan mı oluyor yani? Lisanslı yazıyor çünkü 91 günüm kalmış diyor.

Hocam şöyle diyim internetten araştırdım KMS olayını. Benim'de pek bildiğim bir konu değil KMS(Key Management Service). Kalıcı bir aktivasyon yerine 120 günlük lisans oluyor sanırım genellikle'de iş yerlerdeki windows bilgisayarları için yapıyorlarmış. Kısacası verilen süre bazında lisanslı olucak sonradan bazı özelliklere erişim kısıtlanacak. Lisans biticek yani. Bu benim anladığım kadarıyla.

Bende bunu şu linkden anladım: is KMS-Digital-Online_Activation_Suite safe valid and genuine to activate windows 10?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı