Critical mass
Hectopat
- Makaleler
- 1
Nerede yazılmış hocam ?
Bizim burada mesajlar yok muydu? Ekran görüntüleri falan? Başka konu muydu o?
Nerede yazılmış hocam ?
Guncellemeyi geri alabilirsiniz. Muhtemelen eski surumunuz cozer.Dün yükledim ve yüklemez olaydım. REALTEK ses sürücüsü tamamen silindi ve hiçbir şekilde yüklenmiyor, aygıt yöneticisinde de görünmüyor, dünden beri saatlerdir uğraşıyorum çözemedim. Ses aygıtı hiç görünmüyor.
geri almayı başaramadım, güncelleme öncesi geri yükleme noktası yok, nasıl yapacağım acaba ?Guncellemeyi geri alabilirsiniz. Muhtemelen eski surumunuz cozer.
geri almayı başaramadım, güncelleme öncesi geri yükleme noktası yok, nasıl yapacağım acaba ?
Malesef olmuyor. Şimdi format atacam. Güncellemeden önce hiçbir sorun yoktu şarkı dinliyordum, güncelleyip reset attıktan sonra ses gitti, 2 gündür denemediğim yöntem kalmadı fakat ses gelmiyor hiçbir şekilde. Şimdi format atacam. Düzelmezse resmen güncelleme ses kartımı yakmış olacak..
Bir de güncellemeden önce sistem geri yükleme noktası oluşturmanız önemli
Günce
Bir de güncellemeden önce sistem geri yükleme noktası oluşturmanız önemli
TEKRAR GÜNCELLEMEMalesef olmuyor. Şimdi format atacam. Güncellemeden önce hiçbir sorun yoktu şarkı dinliyordum, güncelleyip reset attıktan sonra ses gitti, 2 gündür denemediğim yöntem kalmadı fakat ses gelmiyor hiçbir şekilde. Şimdi format atacam. Düzelmezse resmen güncelleme ses kartımı yakmış olacak..
GÜNCELLEME
Format sonrası ses kartım görünmeye başladı. Evet yine mükemmel bir windows güncellemesi resmen ses kartımı görmediFormat sonrası düzeldi en azından.
Güncelleyin.Arkadaşlar son fikriniz nedir? Güncellenmeli mi yoksa hayır mı?
Çoğu kişinin problem yaşadığını duydum.
Çoğu kişide sorun yok artık, ilk çıktığı dönem birkaç sıkıntı vardı ama artık temiz. 22H2 ile Win11 ilk defa Wİn10dan farklı bir sisteme benzemeye başlıyor. Geçmeniz yararınıza olur.Arkadaşlar son fikriniz nedir? Güncellenmeli mi yoksa hayır mı?
Çoğu kişinin problem yaşadığını duydum.
GÜNCELLEMEMalesef olmuyor. Şimdi format atacam. Güncellemeden önce hiçbir sorun yoktu şarkı dinliyordum, güncelleyip reset attıktan sonra ses gitti, 2 gündür denemediğim yöntem kalmadı fakat ses gelmiyor hiçbir şekilde. Şimdi format atacam. Düzelmezse resmen güncelleme ses kartımı yakmış olacak..
GÜNCELLEME
Format sonrası ses kartım görünmeye başladı. Evet yine mükemmel bir windows güncellemesi resmen ses kartımı görmediFormat sonrası düzeldi en azından.
Günce
TEKRAR GÜNCELLEME
Win11 kurulur kurulmaz windows update kapattım fakat otomatik driver yükleme açıktı, bilgisayara reset attım ses yine gitti, sistem geri yükleme yapıp otomatik driver yüklemeyi kapatcam, şu an windows üzerinde çok saçma bir sorun var ve kimse forumlarda vs. bu konuyu dillendirmemiş. B450m s2h v2 kullanıyorum. Önceki sürümden farklı ve ekim ayına ait bir iso indirip kurdum, kesinlikle el ile driver güncellemesi yapmadım. Anlaşılan o ki bir sorun var ama ne, bunun için ayrı konu açacağım.
Güncelleme.
Sorun Windows sürümünden ve güncellemeden kaynaklı değilmiş, MSConfig PCI kilidini açınca sistem ses kartını kesinlikle görmüyor, bunu 5. format sonrası anakartı garantiye göndermeyi düşünürken fark ettim. İyi sosyaller.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.