Windows 11 22H2 22621.436 kullanıyorum. Dizüstü bilgisayarımı uyku modundan çıkarttığım zaman görev çubuğunda yer alan uygulamaların simgesi kaybolmuş oluyor.
Windows 11 22H2 22621.436 kullanıyorum. Dizüstü bilgisayarımı uyku modundan çıkarttığım zaman görev çubuğunda yer alan uygulamaların simgesi kaybolmuş oluyor.
2-3 gündür aynı sorunu yaşıyorum. Böyle olduğunda görev yöneticisine girip Windows Gezginini kapatıyorum ve dosyaya basıp yeni görev çalıştır'dan tekrar explorer.exe'yi açıyorum.
Ben de masaüstü kullanıyorum ve hep normal kapatırım uykuya almam kolay kolay. Bazı oyunlarda checkpoint çok uzakta olursa mesela o an kaldığım yerden açmak için uykuya alırım başka işim çıkarsa.
Hortlamış gibi oldum ama bu sorun bende de var. 21H1 de böyle bir sorun yoktu. Dediğiniz gibi görev yöneticisinden dosya gezginini yeniden başlatıyorum yada en iyisi uyku modunu kapatmak.