Şu kısmı anlayamadım.Ve yükleniyor yazısı kalıyor.
Sağ tık menüsünden "diğer seçenekler" yazısına tıkladığınızda açılan sekmede gözükmesi lazım. Kurulumun hatasız gerçekleştiğinden eminseniz açılacaktır.
Şu kısmı anlayamadım.
Dediğim diğer seçeneklerde de mi gözükmüyor?Evet Windows 11 22H2 ile ilgili bir sorun 21H2 ve Windows 10'da olmadı. Sağ tık özelliklerinde AMD Radeon Software yazısı olması gerekirken yükleniyor yaziyor.
Evet Windows 11 22H2 ile ilgili bir sorun 21H2 ve Windows 10'da olmadı. Sağ tık özelliklerinde AMD Radeon Software yazısı olması gerekirken yükleniyor yaziyor.
Eki Görüntüle 1556690
Arkadaşta AMD software butonu yok sanırsam, hocam driver kurdunuz değil mi?
Hocam yükleniyor yazısında biraz bekleyin, geliyor. İlk başlarda bende de öyleydi gün geçtikçe düzeldi.Sıfır format attım. Bütün güncel sürücüleri kurdum. Ama Windows 11 22H2 sürümünde orada yükleniyor yazısı çıkıyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda geliyor. Fakat bazen sağ tık yaptığımda yeniden yükleniyor yazıyor. Sağ tık bir tık sorunlu gibi Windows 10 ve Windows 11 21h2'de böyle bir sorun olmuyordu.
AMD Software butonu bende de yok. Diğer seçeneklerde çıkıyor. Bunun sebebi ne?Eki Görüntüle 1556690
Arkadaşta AMD Software butonu yok sanırsam, hocam driver kurdunuz değil mi?
Windows 11 22H2 güncellemesini ve AMD'nin yayınladığı en son Windows 11 sürücülerini kurun düzelecektir.AMD software butonu bende de yok. Diğer seçeneklerde çıkıyor. Bunun sebebi ne?
Windows 11 22H2 güncellemesini ve AMD'nin yayınladığı en son Windows 11 sürücülerini kurun düzelecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.