Windows 11 23H2 güncellemesinden sonra tarayıcılar 30 FPS

The R1P

Kilopat
1 ay önce 23H2 güncellemesini yaptım ve bilgisayarımı kapattım. Ardından Chrome ve Edge üzerinde büyük bir yavaşlık gözlemledim. Yüklemelerde dönen daire kasıyor bunu MSI Center ile ölçtüm 30 FPS sabit şekilde kaldığını fark ettim. Nasıl çözebilirim?

Buna ek olarak AMD Software gibi uygulamalar da 30 fps çalışıyor. MSI Thin A15 kullanıyorum.

Son düzenleme:
Overclock.net üzerinde de bu Windows güncellemesinin AŞIRI büyük performans kaybına sebebiyet olduğu hakkında bir çok konu açılmış.

Eski sürüme geçebilir misiniz? Ben 1909'dan 20H2'ye yükseltince geçebiliyordum yine.

Overclock.net üzerinde de bu Windows güncellemesinin AŞIRI büyük performans kaybına sebebiyet olduğu hakkında bir çok konu açılmış.

Eski sürüme geçebilir misiniz? Ben 1909'dan 20H2'ye yükseltince geçebiliyordum yine.
Bunu yapmak istemiyorum açıkçası. Farklı bir çözüm yolu var mıdır? Benim için detaylara bakabilir misiniz? Cidden takıntılı bir insanım çok sinir bozucu geliyor.

Bunu yapmak istemiyorum açıkçası. Farklı bir çözüm yolu var mıdır? Benim için detaylara bakabilir misiniz? Cidden takıntılı bir insanım çok sinir bozucu geliyor.
Birazcık araştırdım. Bir Reddit kullanıcısının dediğine göre hizmetler bölümünden "Power" adlı hizmeti devre dışı bırakıp güç ayarlarından da dengeli modu seçince sorunu çözülmüş. Ancak önceki sürümlere göre büyük miktarda FPS kaybı var. Aynı şekilde NVIDIA sürücülerinin son zamanlarda windows 11 ile çıkardığı sorunlardan bahsetmişler.

Birazcık araştırdım. Bir Reddit kullanıcısının dediğine göre hizmetler bölümünden "Power" adlı hizmeti devre dışı bırakıp güç ayarlarından da dengeli modu seçince sorunu çözülmüş. Ancak önceki sürümlere göre büyük miktarda FPS kaybı var. Aynı şekilde NVIDIA sürücülerinin son zamanlarda Windows 11 ile çıkardığı sorunlardan bahsetmişler.

Hocam sağ ol desteğin için ancak ne yazık ki olmadı. Yeni güncelleme beklemek en doğru çözüm sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı