Çözüldü Windows 11 23H2 ISO dosyasını nereden elde edebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kuz3yy0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500
RX 6600 8GB
ASRock B450M HDV
Corsair Vengeance 2x8 GB (16 GB)
Ekran kartı
RX6600
İşlemci
R5 5500
Merhaba, geçenlerde 24H2 versiyonuna geçiş yaptım ve kullandığım her şeyde performans düşüklüğü yaşadım, 23H2 sürümüne temiz kurulumla geri dönmek istiyorum. ISO dosyası için araştırma yaptım fakat bulamadım, elinizde varsa linkini atabilir misiniz?

Çözüm

Çözüm
Son düzenleme:
Çok teşekkürler hocam.

ReviOS olayı nedir hocam?

Custom Windows, Microsoft'un arka planda çalışan gereksiz hizmetlerini kapatıyor, performans artışı sağlıyor. Güvensiz, tehlikeli diyenler var fakat 3-4 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Daha detaylı rehberler mevcuttur uzun uzun yazamadım telefondan. İyi sosyaller.

Custom Windows, Microsoft'un arka planda çalışan gereksiz hizmetlerini kapatıyor, performans artışı sağlıyor. Güvensiz, tehlikeli diyenler var fakat 3-4 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Daha detaylı rehberler mevcuttur uzun uzun yazamadım telefondan. İyi Sosyaller.

FPS değerlerine gözle görülebilir bir katkı sağlıyor mu?

FPS değerlerine gözle görülebilir bir katkı sağlıyor mu?

Oyundan oyuna değişiyor. Karşılaştırma videosu izleyerek karşılaştırma yapabilirsiniz. Oyunlar için %1 Low FPS değerlerini karşılaştırırsanız daha sağlıklı bir karşılaştırma olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni konular

Geri
Yukarı