Windows 11 23H2 kurulum sırasında mavi ekran veriyor

Daha fazla  
TPM 2.0 bypass vardır, ISO şeklinde kurmaya çalıştığımda kuruluyor, ama durmadan mavi ekran verip Windows'u açmamı engelliyor, ben sızdırılmış sürümden bıktım artık güncel sürüm istiyorum, bunun bir çözümü var mı?

1723537421313.png

============= Windows - sistem raporu ==============
================İşletim sistemi================
İşletim sistemi: Windows 11 2021.
Sistem türü: 64 Bit işletim sistemi.
Ürün kimliği: 00330-80000-00000-AA599
Kayıtlı kullanıcı: Jigmonetas@gmail.com
Bilgisayar adı: Jigmonetastr.

====================Donanım====================
İşlemci: Intel(R) Core(tm) i3 CPU 550 @ 3.20GHz
Bellek (RAM): 8119 MB.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTS 250.
Ses kartı: NVIDIA Virtual Audio device (wave extensible) (wdm)
Sabit disk(ler)1)wdc WD10EZEX-22bn5a0 (932 GB)
Sabit disk(ler)2)Gigabyte GP-gstFS3120GNtd (112 GB)
Anakart üreticisi: Gigabyte Technology co. LTD.
Anakart modeli: H55M-S2V
BIOS üreticisi: Award software ınternational, ınc.
BIOS sürümü: F3 - SMBIOS versiyonu: 2.4
BIOS çıkış tarihi: 10/09/2010

1723538042004.png

Türkçeye çevirince: genellikle güncelleme işlemi sırasında sürücüyle ilgili bir sorun olduğunu gösterir

Büyük ihtimalle minimum sistem gereksinimlerini karşılamadığı için hata veriyor hocam eski pc olduğundan dolayı
Alakası yok dostum. Benim de eski bilgisayarım var, ama kurabiliyorum Windows 11'i.

Eki Görüntüle 2283404
Türkçeye çevirince: Genellikle güncelleme işlemi sırasında sürücüyle ilgili bir sorun olduğunu gösterir

Alakası yok dostum. Benim de eski bilgisayarım var, ama kurabiliyorum Windows 11'i.

Reis peki güncellemeleri atlayıpta nasıl kuracağım bu 23H2'yi elinde ISO varsa verebilir misin? Tek istediğim şey şu Görev Yöneticisi'ni ve diğer arayüz içeriklerini güzel hale getirmek yoksa 23H2'ye geçmek istemezdim, 2021 sızdırılan sürüm gayet yetiyor normalde, ama grafik namına hiçbir şey içermiyor.

Eki Görüntüle 2283405
Hocam şimdi size link bırakacağım. Bu linkte aynısı fotoğraftakiyle yapın.

Virüs yok zaten Microsoft'un kendi sitesinden gösteriyorum. Siz galiba Media Creation Tool ile Windows 11 kurmaya çalışıyorsunuz.

Hocam hayır ISO'yu direkt indirdim ISO ile format kurulduktan sonra daha Windows başlatılmadan mavi ekran verdiği için direkt olarak 7ZIP yoluyla dosyaya çıkarıpta kurmayı denedim, sonucunda yine hata çıktı.

Hocam hayır ISO'yu direkt indirdim ISO ile format kurulduktan sonra daha Windows başlatılmadan mavi ekran verdiği için direkt olarak 7ZIP yoluyla dosyaya çıkarıpta kurmayı denedim, sonucunda yine hata çıktı.

1723538512241.png

USB belleğiniz varsa USB bellek ile kurmanız daha faydalı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı