Windows 11 23H2 kurulum sırasında mavi ekran veriyor

Daha fazla  
TPM 2.0 bypass vardır, ISO şeklinde kurmaya çalıştığımda kuruluyor, ama durmadan mavi ekran verip Windows'u açmamı engelliyor, ben sızdırılmış sürümden bıktım artık güncel sürüm istiyorum, bunun bir çözümü var mı?

1723537421313.png

============= Windows - sistem raporu ==============
================İşletim sistemi================
İşletim sistemi: Windows 11 2021.
Sistem türü: 64 Bit işletim sistemi.
Ürün kimliği: 00330-80000-00000-AA599
Kayıtlı kullanıcı: Jigmonetas@gmail.com
Bilgisayar adı: Jigmonetastr.

====================Donanım====================
İşlemci: Intel(R) Core(tm) i3 CPU 550 @ 3.20GHz
Bellek (RAM): 8119 MB.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTS 250.
Ses kartı: NVIDIA Virtual Audio device (wave extensible) (wdm)
Sabit disk(ler)1)wdc WD10EZEX-22bn5a0 (932 GB)
Sabit disk(ler)2)Gigabyte GP-gstFS3120GNtd (112 GB)
Anakart üreticisi: Gigabyte Technology co. LTD.
Anakart modeli: H55M-S2V
BIOS üreticisi: Award software ınternational, ınc.
BIOS sürümü: F3 - SMBIOS versiyonu: 2.4
BIOS çıkış tarihi: 10/09/2010

Rufus ile deneyeceğim, fakat bunu SSD'deki formatı silmeden nasıl yapabilirim? 2 tane ek olarak HDD takılı sisteme onlardan birisine kurayım mı?
SSD kurmanız daha iyi olabilir sizin için. HDD diskine kurmanızı tavsiye etmem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyin USB bellek ile kurulum yaparsanız daha iyidir hocam. Normalde direkt Media Creation Tool'dan yapınca hatalar karşımıza çıkabiliyor. Bilgisayarınız Windows 11'i karşılıyor değil mi? TPM 2.0 falan açık diye düşünüyorum. Attığım videoyu detaylı şekilde izleyin. Hata falan yapmayın zaten hocamız gösteriyor ne yapacağınızı. İzleyin temiz temiz Windows 11 ile oynayın.

SSD kurmanız daha iyi olabilir sizin için. HDD diskine kurmanızı tavsiye etmem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyin USB bellek ile kurulum yaparsanız daha iyidir hocam. Normalde direkt Media Creation Tool'dan yapınca hatalar karşımıza çıkabiliyor. Bilgisayarınız Windows 11'i karşılıyor değil mi? TPM 2.0 falan açık diye düşünüyorum. Attığım videoyu detaylı şekilde izleyin. Hata falan yapmayın zaten hocamız gösteriyor ne yapacağınızı. İzleyin temiz temiz Windows 11 ile oynayın.

Reis bu arada ben zaten formatçıyım mahallede 200 kişi varsa 120'sinin bilgisayarını ben formatladım, sadece mavi ekran hatalarından anlamıyorum, hepsinde de sızdırılmış Windows 11'i kurdum hep memnun kalıyorlar 🥹

Evet internetinizi kapatın. Siz Windows'u kurarken arkada güncelleme falan yapıyor. Kapatmanız da fayda var interneti.

Tamamdır teşekkürler.

Reis bu arada ben zaten formatçıyım mahallede 200 kişi varsa 120'sinin bilgisayarını ben formatladım, sadece mavi ekran hatalarından anlamıyorum.
Çoğunlukla Windows eksik dosyalardan oluşabilir. Veya donanımlardan oluşabilir. Yani bir çok nedeni var hocam bu hatanın. Bazen virüs yediğiniz için olabilir. Yani mavi ekrandan kurtuluş yok diyebiliriz. Oyun oynarken hiç bir şey yapmadan tak diye mavi ekran yiyebiliriz. Ama bunun bir çözümü vardır, minidump dosyasını paylaşmak. Paylaşırsanız neyden kaynaklandığını öğrenebiliriz.

Çoğunlukla Windows eksik dosyalardan oluşabilir. Veya donanımlardan oluşabilir. Yani birçok nedeni var hocam bu hatanın. Bazen virüs yediğiniz için olabilir. Yani mavi ekrandan kurtuluş yok diyebiliriz. Oyun oynarken hiçbir şey yapmadan tak diye mavi ekran yiyebiliriz. Ama bunun bir çözümü vardır, minidump dosyasını paylaşmak. Paylaşırsanız neden kaynaklandığını öğrenebiliriz.

SSD dışında hiçbir diskte format yok ki, olsa zaten direkt minidump dosyalarını Flash'e aktarmak için geçiş yapacağım. O yüzden SSD'deki format kalsın HDD'ye atıp deneyeyim demek istedim.

Çoğunlukla Windows eksik dosyalardan oluşabilir. Veya donanımlardan oluşabilir. Yani birçok nedeni var hocam bu hatanın. Bazen virüs yediğiniz için olabilir. Yani mavi ekrandan kurtuluş yok diyebiliriz. Oyun oynarken hiçbir şey yapmadan tak diye mavi ekran yiyebiliriz. Ama bunun bir çözümü vardır, minidump dosyasını paylaşmak. Paylaşırsanız neden kaynaklandığını öğrenebiliriz.

Bu arada reis Rufus'ta birkaç seçenek çıktı başla tıklayınca gelen menüdeki Programın kendisi ne verdiyse işaretledim, umarım sorun çıkmaz o menüde işaretlediklerimden.
Gelen menü buna benziyordu:

1723539964820.png

Ama daha fazla özellik vardı kullanıcı ismi vesaire.

@GeForce GTX 1060 Ethernet taktığım gibi PC mavi ekran veriyor, fakat Wi-Fi kartı ile problemsiz çalışıyor, minidump dosyalarımı atıyorum.

Her şey sırf şu arayüzü görmek içindi, içim rahatladı 🥹

1723546805810.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı