patlıcan567
Centipat
W10cular rahat W11 çok başarı yapamadı ama zorla yapmaya çalışan firma.
2025'e geldik 25H1 beklememiz lazımken 24H2 halen daha ön izleme sürümü. 4-5 aydır grafiksel sorunu düzeltemediler. Ne sundular ki genelde sorun olabilir... İşletim sistemi baştan yazsalar bu kadar sorun yaşayan kullanıcı olmaz. Üzerine eklemeler yaparak güncelleme geliyor sanki yeni oyun motoru çıkmış optimizasyon sorunlu millet sorun yaşıyor.
Bende güncelledim güncelledikten sonra sabah yine bir güncelleme gelmişti onu da yaptim. Hala problemsiz kullanıyorum. Sistemim işlemci 5800X 32 RAM ve 4080 ekran kartı.
Hocam temiz kurulum olarak mı yapayim yoksa yükseltme mi?
Merhaba, şu an 24H2 güncellemesi bana sunuldu. Oyun oynayan biriyim ve bu güncellemeye geçersem sistemimde ya da oyunlarda performans sorunu yaşar mıyım? Yoksa 23H2 sürümünde kalmam daha mı iyi olur?
Evet boşuna windows 11 getirmiyor. Para kazanmak için.Videoları dahi var bakabilirsin Windows 11 render ve oyun performansını artırıyor ilk çıktığı zamanlar düşürüyordu fakat şu an artırıyor haberin olsun ve Windows her çıkartığı güncellemede hata yapıyor bizi en az 3 ay bekletiyorlar onun dışında Windows 11 Windows 10'dan daha iyi çalışıyor diyebiliriz.
Windows 11 ilk çıktığı zamandan belli kullanıyorum yaptıkları her güncellemede oyun performansım artı Windows 10'da böyle değildi Windows 12 çıktığı zaman da geçeceğim adam sana boşuna mı Windows 11 getiriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.