Windows 11 24H2 güncellemesi indirilmeli mi?

Bende güncelledim güncelledikten sonra sabah yine bir güncelleme gelmişti onu da yaptim. Hala problemsiz kullanıyorum. Sistemim işlemci 5800X 32 RAM ve 4080 ekran kartı.

2025'e geldik 25H1 beklememiz lazımken 24H2 halen daha ön izleme sürümü. 4-5 aydır grafiksel sorunu düzeltemediler. Ne sundular ki genelde sorun olabilir... İşletim sistemi baştan yazsalar bu kadar sorun yaşayan kullanıcı olmaz. Üzerine eklemeler yaparak güncelleme geliyor sanki yeni oyun motoru çıkmış optimizasyon sorunlu millet sorun yaşıyor.

Şubata kadar düzeltirler hocam Windows ne beklememiz lazım ki zaten adamlar güncelleme yapıyor sorun çıkıyor 4 5 ay beklememiz gerekiyor.

Bende güncelledim güncelledikten sonra sabah yine bir güncelleme gelmişti onu da yaptim. Hala problemsiz kullanıyorum. Sistemim işlemci 5800X 32 RAM ve 4080 ekran kartı.

Hocam yazan kişileri okudum bazı arkadaşlar sizin gibi sorun yaşamamış ama ben klavye sipariş edip tuşları gelmeyen biriyim sorun filan çıkar bende uğraşamam 2 3 ay geçtikten sonra 24H2 geçerim artık.

24H2 de full AMD sisteminiz varsa FPS artışı oluyor fakat Valorant ekran kartı sürücüsünü çökerttiyor sorunun ne olduğunu anlamadığım için 23H2'ye döndüm.

Windows 10 geçtim ben kafa rahat desteği kesseler bile uygulama desteği bitene kadar kullanırım 11 bende bile sorun çıkardı sistemim iyi olmasına rağmen.

Çıktığı gibi indirdim 1 aydır kullanıyorum pek sorun yok ancak sistem yavaşladı biraz oda benim PC ile alakalı gibi (uzun süredir bakımını yapmıyorum).

Hocam temiz kurulum olarak mı yapayim yoksa yükseltme mi?

Yükseltme yapmak temiz kurulum kadar performanslı olmaz, o nedenle bence temiz kurulumla geçmek daha sağlıklı olur. Ben de şu an 23H2 sürümünü kullanıyorum ve 24H2 hakkında çıktığı zamandan itibaren sorunları olduğunu duyduğum için henüz geçmedim.

Merhaba, şu an 24H2 güncellemesi bana sunuldu. Oyun oynayan biriyim ve bu güncellemeye geçersem sistemimde ya da oyunlarda performans sorunu yaşar mıyım? Yoksa 23H2 sürümünde kalmam daha mı iyi olur?

Sistemin AMD ise kesinlikle yükselt Intel ise kesinlikle bulaşma Intel sistemlerin çoğu bu sürüme geçince çökme donma ve takılma yavaşlama bilgisayarın kapanmaması gibi problemler yaşadığını belirtiyor Microsoft yama için çalıştığını belirtti ancak AMD sistemler 23H2'den daha iyi çalıştığı ve bulunan sorunlar neredeyse yok olduğunu söyleyenler var bende AMD sistem kullanıyorum ve herhangi bir sorun görmedim şimdiye kadar ben sistemi Ekim'de sıfırdan ISO indirerek yüklemiştim Intel sistemlerin 23H2 de gayet performanslı sorunsuz çalışıyor tavsiyelerim bu şekildedir değerlendirmeye tabiidir...

Videoları dahi var bakabilirsin Windows 11 render ve oyun performansını artırıyor ilk çıktığı zamanlar düşürüyordu fakat şu an artırıyor haberin olsun ve Windows her çıkartığı güncellemede hata yapıyor bizi en az 3 ay bekletiyorlar onun dışında Windows 11 Windows 10'dan daha iyi çalışıyor diyebiliriz.

Windows 11 ilk çıktığı zamandan belli kullanıyorum yaptıkları her güncellemede oyun performansım artı Windows 10'da böyle değildi Windows 12 çıktığı zaman da geçeceğim adam sana boşuna mı Windows 11 getiriyor.
Evet boşuna windows 11 getirmiyor. Para kazanmak için.

Yeni konular

Geri
Yukarı