Windows 11 24H2 yeni güncellemesi sonunda geldi

Şuan ne kullanıyorsun?
23H2 kullanıyorum fakat sistemimi aldığımda Kasım 2023 de 1 yıl kadar kurulu gelen Windows'u kullandım Windows 10 22H2 ile gelmişti bende W11 yükseltme yaptım ve sanırım güncellemeler üst üste bindiği için sık sık Update sorunları ve PC güncel bir teknoloji olmasına rağmen ( HDD ninde etkisi olsa da ) açılmada yavaşlık ve Windows Update yaptığında çile çektiren bir takılma oluyor. HDD seçmemin nedeni PC alırken tasarım yapma amacıyla aldım M.2 SSD fiyatları aynı depolama miktarında uç noktalarda olduğu için HDD seçtim.

23H2 kullanıyorum fakat sistemimi aldığımda Kasım 2023 de 1 yıl kadar kurulu gelen Windows'u kullandım Windows 10 22H2 ile gelmişti bende W11 yükseltme yaptım ve sanırım güncellemeler üst üste bindiği için sık sık Update sorunları ve PC güncel bir teknoloji olmasına rağmen ( HDD ninde etkisi olsa da ) açılmada yavaşlık ve Windows Update yaptığında çile çektiren bir takılma oluyor. HDD seçmemin nedeni PC alırken tasarım yapma amacıyla aldım M.2 SSD fiyatları aynı depolama miktarında uç noktalarda olduğu için HDD seçtim.
Yükseltme ile geçmek bazen sıkıntı yaratıyor bazen performans seçeneklerinde bug oluyor, normal ayarlar da öyle. En iyisi yeni SSD alıp Windows 11 23H2 kurmak ve HDD'deki projeleri yavaş yavaş SSD'ye taşımak.

Yükseltme ile geçmek bazen sıkıntı yaratıyor bazen performans seçeneklerinde bug oluyor, normal ayarlar da öyle. En iyisi yeni SSD alıp Windows 11 23H2 kurmak ve HDD'deki projeleri yavaş yavaş SSD'ye taşımak.
Kesinlikle projelerdeki dosyaları depolama amacıyla HDD tutup en az 1 TB M.2 SSD ile PC güncellemeyi düşünüyorum daha çok yolum var aslında maalesef ülkemin şartlarından dolayı AM5 için oldukça giriş seviye bir sistem toplayabildim. Anakart Ram Update'inden sonra m.2 ve diğer arttırımları yapacağım. Samsung 990PRO serisi düşünüyorum sağlamlığı ve çiplerin teknolojisi ile kendini kanıtlamış olarak görüyorum sizin tavsiye edebileceğiniz bir SSD mevcut mu ben biraz eski teknolojide kaldım :)

bide Kingston KC3000 düşünüyorum

bundan önce kullandığım PC'imin özellikleri (14 Yıl kullandım uzaya çıkmış gibi hissetim kendimi)

E5200 DUO
Anakart bilinmiyor
2 GB 800 MHz
500 GB HDD

Güncelleme: İlk başta sadece bende var sanıyordum başka bir arkadaşın bilgisayarında CMD'nin cd komutu çalışmıyor. 24H2 sürümü olanların bunu doğrulama şansı var mı?

Başka bir sorundan mı kaynakli bilmiyorum ama bu güncellemeden sonra usb portlarım çalışmamaya başladı sistem geri yüklemesinden düzeltebildim 2 defa yaşadım bu durumu
Herkese selamlar, Microsoft ekibi Noel tatilinden çıkabilmiş olacak ki Ocak ayı güncellemesini getirdiler, eğer 24H2 sürümünde sorun yaşıyorsanız öncelikle güncellemeyi deneyin, sorununuzu belki çözebilir (pek sanmıyorum 😀 ). Tabii, sorun Windows Update'in kendisinde değilse 🙃.

Bu arada Context Menu hatasını düzeltememişler yeniden başlatma öncesi ve sonrasında kontrol ettim.

Sürüm: 24H2
Güncelleme Tarihi: 14.01.2025
İS Derlemesi: 26100.2894

Eki Görüntüle 2397556

Herkese selamlar, Microsoft ekibi Noel tatilinden çıkabilmiş olacak ki Ocak ayı güncellemesini getirdiler, eğer 24H2 sürümünde sorun yaşıyorsanız öncelikle güncellemeyi deneyin, sorununuzu belki çözebilir (pek sanmıyorum 😀 ). Tabii, sorun Windows Update'in kendisinde değilse 🙃.

Bu arada Context Menu hatasını düzeltememişler yeniden başlatma öncesi ve sonrasında kontrol ettim.

Sürüm: 24H2
Güncelleme Tarihi: 14.01.2025
İS Derlemesi: 26100.2894

Eki Görüntüle 2397556
Bende güncelleme görünüyor fakat güncelleme yapmıyor. Kapatma veya yeniden başlatma ile de deniyorum her türlü olmuyor. Ne yapabilirim ?

Yeni konular

Geri
Yukarı