Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli WD Blue SN570 Ekran kartı 1050Tİ Anakart MSI H310M PRO-M2 İşlemci İ5 9400F Kali Linux açılış ekranı yapmak istiyorum.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 29 Mayıs 2024 #2 Oldus dedi: Kali Linux açılış ekranı yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Direk YouTube aratsanız zaten cevabı bulurdunuz şu videoya bir bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oldus dedi: Kali Linux açılış ekranı yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Direk YouTube aratsanız zaten cevabı bulurdunuz şu videoya bir bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #3 4K KESİTLER dedi: Direk YouTube aratsanız zaten cevabı bulurdunuz şu videoya bir bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İyi hoş. Peki hareketli açılış oluyor mu?
4K KESİTLER dedi: Direk YouTube aratsanız zaten cevabı bulurdunuz şu videoya bir bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İyi hoş. Peki hareketli açılış oluyor mu?
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 29 Mayıs 2024 #4 Oldus dedi: İyi hoş. Peki hareketli açılış oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Denemediğim için bilmiyorum.
Oldus dedi: İyi hoş. Peki hareketli açılış oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Denemediğim için bilmiyorum.