Windows 11 açılış sesi gelmesine rağmen görüntü vermiyor

BéTo

Hectopat
Katılım
3 Kasım 2018
Mesajlar
206
Bugün Windows 11 yükledim. Çok da beğenmiştim gayet akıcı ve şık görünüşü vardı. Bilgisayarı kapattım ve 1-2 saat sonra tekrar açtığımda sadece Windows 11 açılış sesi geliyor ama ekran siyah. Monster laptop var ve onun logosu bile gelmiyor. F2, F8 gibi tuşlarla güvenlik moda geçmeyi denedim ama o da olmuyor. Windows 10'da da bazen açılışta siyah ekran da kalıyordu ve bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyordu. Bir şey daha eklemek istiyorum. Ekranım 144 Hz olmasına rağmen kendiliğinden 60 oluyordu. NVIDIA ayarlarında 144 yazsa da farenin hareketlerinden anlaşılıyordu. Ben ayarlardan 144'ü 60'a alıyordum, ardından 144'e alıyordum ve gerçek akıcı 144 Hz oluyordu. Dün (Windows 11 yüklemeden) yine 60 yaptım ve ekran karanlık kaldı. ESC ile iptal ettim. Yani 60 Hz de görüntü vermedi. Belki bununla bir ilgisi olabilir diye belirtmek istedim. Belki bir çözüm bulabilirim diye yazdım. Büyük ihtimal USB'den tekrar Windows 11 yükleyeceğim. Teşekkürler.
 
Bakalım, yine olursa kapağı denemek istiyorum. Ne olacak 🙂
Bu sabah yine aynı şey oldu. Power tuşuyla kapattım ve açarken hemen kapağı kapatıp açtım düzeldi. 2 şey dikkatimi çekti.

1- Uzun süre PC kapalı kalınca veya elektrikten ayrı kalınca (bataryası yok) oluyor bu.
2- Olunca, PC açılırken kapağı kapatıp açınca düzeliyor.
Sorununuz donanımsal. Windows ile ilgili bir sorun yok gibime geliyor. Veyahut ekranı bir şekilde kapatıyorsunuz.
 
Sorununuz donanımsal. Windows ile ilgili bir sorun yok gibime geliyor. Veyahut ekranı bir şekilde kapatıyorsunuz.

Bence de. Yine servise yollayıp beklemelik olduk. Koca Monster'da servis açamıyor Türkiye geneline 😡
Bilgisayarı açma tuşuna basıp kapağı kapatıp açınca düzelmesinin nedeni ne olabilir bilen biri çıkabilir belki. Pazartesi servise yollayacağım ve 1 hafta bilgisayarsız kalacağım çünkü servis çok uzak.

Windows 10 kurdum tekrar ama onda da aynı problem devam ediyor.
Hani ekran kartı vs. sorunlu desem bilgisayar açıldığında her şey normal en baba oyunu bile rahatça oynuyorum. Anlamadım gitti...

Son 2 günümde belki bir kahraman çıkar 😅
 
Son düzenleme:
Donanımsal diyoruz, burası tamirci yeri değil. Ayrıca açtığınız konu bölgesi Windows 11. Yani sistemsel bir sorun değil. Benim de cihazım varken ben de üşeniyordum, siz üşenmeyin yollayın teknik desteğe. Yoksa daha çok problem çıkaracak, emin olun.
 

Geri
Yukarı