rowz7 Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:00 #1 Arkadaşlar yeni PC'ye Windows 11 kurdum, key alacağım ama daha sonra Windows 10 geçince orada çalışır mı?
Arkadaşlar yeni PC'ye Windows 11 kurdum, key alacağım ama daha sonra Windows 10 geçince orada çalışır mı?
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 782 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri Dün 15:46 #11 lostchanceee dedi: Ben 11 kullanıyorum ancak yerel hesap yerine Microsoft hesabı kullanıyorum diğer soruya gelecek olursanız muhtemelen Windows bilgi konusunda kullanıcı bilgilerini çekmek istiyor bu neden ile zorunlu çevrimiçi hesap istiyor. Genişletmek için tıkla... Microsoft 365 gibi uygulamalarına üye çekmek için yapıyorlar. Artı 0 Eksi
lostchanceee dedi: Ben 11 kullanıyorum ancak yerel hesap yerine Microsoft hesabı kullanıyorum diğer soruya gelecek olursanız muhtemelen Windows bilgi konusunda kullanıcı bilgilerini çekmek istiyor bu neden ile zorunlu çevrimiçi hesap istiyor. Genişletmek için tıkla... Microsoft 365 gibi uygulamalarına üye çekmek için yapıyorlar.