Arda Korludağ Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 638 Çözümler 1 Yer Andromeda 26 Ekim 2023 #1 Windows bu uyarıyı Defender'dan kaynaklı bir hatadan dolayı mı veriyor? VirusTotal'de bunları buldu. APK'yı direkt telefonumdan gönderdim. Eğer gerçekten virüs ise banka uygulamaları tehdit altında. Dosya Ekleri IMG_20231026_144239.jpg 103,2 KB · Görüntüleme: 42
Windows bu uyarıyı Defender'dan kaynaklı bir hatadan dolayı mı veriyor? VirusTotal'de bunları buldu. APK'yı direkt telefonumdan gönderdim. Eğer gerçekten virüs ise banka uygulamaları tehdit altında.
Slovenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 271 Çözümler 3 Yer Melikgazi/Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #2 Total sonucuna göre dosyaya gizlenmiş Trojan var, derhal silmeni ve Kaspersky ile vs. taratmanı öneriyorum. Telefon içinde aynı şekilde.
Total sonucuna göre dosyaya gizlenmiş Trojan var, derhal silmeni ve Kaspersky ile vs. taratmanı öneriyorum. Telefon içinde aynı şekilde.
Arda Korludağ Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 638 Çözümler 1 Yer Andromeda 26 Ekim 2023 #3 Slovenn dedi: Total sonucuna göre dosyaya gizlenmiş Trojan var, derhal silmeni ve Kaspersky ile vs. taratmanı öneriyorum. Telefon içinde aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Kaspersky sorun bulmuyor ben anlamadım bu işi. Slovenn dedi: Total sonucuna göre dosyaya gizlenmiş Trojan var, derhal silmeni ve Kaspersky ile vs. taratmanı öneriyorum. Telefon içinde aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile de tarattım o da bir sorun bulmadı. Dosya Ekleri IMG_20231026_150538.jpg 246,2 KB · Görüntüleme: 29 Ekran görüntüsü 2023-10-26 150709.png 25,6 KB · Görüntüleme: 31
Slovenn dedi: Total sonucuna göre dosyaya gizlenmiş Trojan var, derhal silmeni ve Kaspersky ile vs. taratmanı öneriyorum. Telefon içinde aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Kaspersky sorun bulmuyor ben anlamadım bu işi. Slovenn dedi: Total sonucuna göre dosyaya gizlenmiş Trojan var, derhal silmeni ve Kaspersky ile vs. taratmanı öneriyorum. Telefon içinde aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile de tarattım o da bir sorun bulmadı.