Windows 11 Apple Ortaklığı Gelebilir!

kalsiyumcanavari

Hectopat
Katılım
23 Şubat 2021
Mesajlar
1.226
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 11'de iTunes çalıştırılmış. iCloud da gelebilirmiş.

Kaynak: webtekno

Bu neyin göstergesi: Windows 11 ve MacOS birbiri ile ortak çalışabilir. Sonuç: MacOO'taki bütün programlar Windows'ta çalışabilir öyle olursa ne olur. Windows kurtulur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'de iTunes çalıştırılmış. iCloud da gelebilirmiş.

Kaynak: Webtekno.

Bu neyin göstergesi: Windows 11 ve macOS birbiri ile ortak çalışabilir. Sonuç: MacOS'taki bütün programlar Windows'ta çalışabilir öyle olursa ne olur? Windows kurtulur.

Demek istediğinizden hiçbir şey anlamadım lakin şu sonuca vardım ARM tabanlı olduğundan yeni Mac cihazları Windows 11 ile ARM desteği ile Windows 11 içi üretilen yazılım artık macOS kullanıcıları da mı kullanabilecek?
 
Demek istediğinizden hiç bir şey anlamadım lakin şu sonuca vardım ARM tabanlı olduğundan yeni Mac cihazları Windows 11 ile ARM desteği ile Windows 11 içi üretilen yazılım artık macOS ile değil mi çalışacak?
Ben de sizin demek istediğiniz anlamadım ancak konu sahibinin ortaklık adına tek kanıtı Windows 11'in Apple uygulamalarını çalıştırmış olması.
 
Kaynak Webtekno'nun hangi haberi? Link atabilir misiniz? Sitelerinde bulamadım da.


iCloud Windows'ta zaten çalışıyor...

Buyurun buradan indirebilirsiniz:


Bende burada biraz takılmıştım ama haber yaptıklarına göre exe olarak değil de Mac'in kendi uzantısı ile kurulduğunu düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı