Çözüldü Windows 11 arama çubuğunda arama ekranı sıfırlanmıyor

• Konuyu başlatan ORTİ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 444
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ORTİ

Decapat
Daha fazla  
Arama çubuğuna mesela Opera yazıyorum evet Opera çıkıyor ama silip tekrar bir şey yazmak istediğimde arama ekranı sıfırlanmıyor. Opera hala kalıyor başka bir şey yazdığımda da Opera kalmaya devam ediyor, birçok yol denedim. Ekteki resimleri inceleyebilirsiniz.

Denediğim yöntemler;
Regedit'te ctfmon dizini oluşturup kod yazmayı yaptım.
Görev zamanlayıcısından yapılan kısmıda yaptım.
Son olarak hizmetler kısmındaki devre dışı bırak otomatik yap ıda yaptım ama olmadı.
Çözümü nedir yardımcı olur musunuz?

Ekran görüntüsü 2024-03-09 163529.png
Ekran görüntüsü 2024-03-09 164216.png

Arama çubuğuna mesela Opera yazıyorum evet Opera çıkıyor ama silip tekrar bir şey yazmak istediğimde arama ekranı sıfırlanmıyor. Opera hala kalıyor başka bir şey yazdığımda da Opera kalmaya devam ediyor, birçok yol denedim. Ekteki resimleri inceleyebilirsiniz.

Denediğim yöntemler;
Regedit'te ctfmon dizini oluşturup kod yazmayı yaptım.
Görev zamanlayıcısından yapılan kısmıda yaptım.
Son olarak hizmetler kısmındaki devre dışı bırak otomatik yap ıda yaptım ama olmadı.
Çözümü nedir yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 2136906Eki Görüntüle 2136907

Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Arama İzinleri kısmından Geçmiş bölümünün altında bulunan Bu cihazdaki arama geçmişi seçeneğinin tikini kaldırırsanız arama geçmişiniz silinir ve sistemde depolanmaz.

1710003655388.png

1710003809532.png

1710003833525.png

Emin değilim ama galiba 2. aşamada sorun çözüldü teşekkürler bayağı uğraştıydım sorunun çözümünü bulmak için.

Ayarlar > gizlilik ve güvenlik > arama izinleri kısmından geçmiş bölümünün altında bulunan bu cihazdaki arama geçmişi seçeneğinin tikini kaldırırsanız arama geçmişiniz silinir ve sistemde depolanmaz.

Eki Görüntüle 2136923

Eki Görüntüle 2136931

Eki Görüntüle 2136932

Demek istediğimi galiba yanlış anlamışszını gene de cevabınız için teşekkürler. Demek istediğim şuydu: Mesela Opera yazdım sonra silip Valorant yazacağım evet yazıyorum ama Valorant çıkmıyor tekrar window a basıp armayı kapatıp tekrar açtığımda Valorant yazzarsam buluyor.

Emin değilim ama galiba 2. aşamada sorun çözüldü teşekkürler bayağı uğraştıydım sorunun çözümünü bulmak için.

Demek istediğimi galiba yanlış anlamışszını gene de cevabınız için teşekkürler. Demek istediğim şuydu: Mesela Opera yazdım sonra silip Valorant yazacağım evet yazıyorum ama Valorant çıkmıyor tekrar window a basıp armayı kapatıp tekrar açtığımda Valorant yazzarsam buluyor.

Evet yanlış anlamışım hocam ve tuhaf sorunmuş bende böyle bir sorun bulunmuyor. Çözüldüğüne sevindim ben direkt başlığa göre cevapladım.

Evet yanlış anlamışım hocam ve tuhaf sorunmuş bende böyle bir sorun bulunmuyor. Çözüldüğüne sevindim ben direkt başlığa göre cevapladım.

Evet başka bir kulanıcın önerilerini yaptım çözüldü ama yazdıklarını göremiyorum şu an silmiş herhalde. Hatta çözüm olarak işaretlemiştim görünmüyor.

Evet başka bir kulanıcın önerilerini yaptım çözüldü ama yazdıklarını göremiyorum şu an silmiş herhalde. Hatta çözüm olarak işaretlemiştim görünmüyor.

Evet bende de gözükmüyor mesaj silmede bulunmuyor anlamadım bende

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı