Windows 11 arama çubuğunda klasör çıkmıyor

İnternette Windows services repair diye aratıp yöntemleri Windows Search için deneyin. Bilgisayarı şu an kullanabilsem ben size çözümünü atardım ama telefondan bakmak çok sıkıntı.

Merhaba. Format atmak zor olacak. Çünkü epey bir dosyam var açıkçası.

D klasörünüz varsa oraya atın önemli dosyalarınızı ya da bir flash belleğe atın

İnternette Windows services repair diye aratıp yöntemleri Windows Search için deneyin. Bilgisayarı şu an kullanabilsem ben size çözümünü atardım ama telefondan bakmak çok sıkıntı.
.bat formatlı windows service repairi çalıştırdım fakat çözümlenmedi.
otomatiğe aldığım servis otomatik gecikmeli olmuş fakat hala başlat dediğimde erişim engellendi hata kodu 5 diyor

D klasörünüz varsa oraya atın önemli dosyalarınızı ya da bir flash belleğe atın
bilgisayarda fazla yer yok açıkcasık bir usbye sığdırabileceğimide sanmıyorum. bir tek ssd olduğundan d klasörüde yok, ayırma ihtiyacı duymadım pek

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuradaki çözümü regeditte wsearch için uygulayın, izin değiştirirkenki sekmede kendi kullanıcısını seçiyor, ona dikkat edin.

Aynı adımları birebir denedim. Hata gitmiyor. Sanırım format dışında bir çözümü yok. Neyse uzun bir süre böyle kullanacağız anlaşılan.

Aynı adımları birebir denedim. Hata gitmiyor. Sanırım format dışında bir çözümü yok. Neyse uzun bir süre böyle kullanacağız anlaşılan.
Hocam merhaba, format dışında herhangi bir çözüm bulabildiniz mi?

malesef hala öyle kullanıyorum pcyi windows hizmeti düzgün çalışmıyor sorunun kaynağı o. sorunun kaynağını biliyorum ama çözümü malesef
Valla hocam ben de her şeyi denedim fakat bir türlü bulamadım. Sinir bozucu bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…