Rehber Windows 11 arama çubuğundaki Bing logosunu kaldırma

Son düzenleme:
Windows 11 ayarlarını mıncıklamak ve değiştirmek bozabiliyor. O yüzden sunulan ayarlarla kullanmak daha mantıklı geliyor stabilite için.
Kendi ayarlarında yoksa kurcalamamak gerek. Ben önerileri de kapatıp arama çubuğunu küçülttüm mis gibi sade kullanıyorum kendi ayarlarında varsa ayar yapılabilir.
 
Bugün bende Kapadokya gelmiş bu resimlere. Benim de dikkatimi çekti keşke eskisi gibi arama çubuğunda küçük resimler olsa, dedim araştırmaya başladım. Buldum sonunda valla bu yöntemi bulana da bu yazıyı yazana da çok teşekkür ederim. Kapadokya şu şekilde görünüyor merak eden varsa:
resim_2023-06-09_202317665.png
 
Bugün bende kapadokya gelmiş bu resimlere. Benim de dikkatimi çekti keşke eskisi gibi arama çubuğunda küçük resimler olsa, dedim araştırmaya başladım. Buldum sonunda vallahi bu yöntemi bulana da bu yazıyı yazana da çok teşekkür ederim. Kapadokya şu şekilde görünüyor merak eden varsa:
Eki Görüntüle 1814135

Rica ederim.
 
Bugün bende Kapadokya gelmiş bu resimlere. Benim de dikkatimi çekti keşke eskisi gibi arama çubuğunda küçük resimler olsa, dedim araştırmaya başladım. Buldum sonunda vallahi bu yöntemi bulana da bu yazıyı yazana da çok teşekkür ederim. Kapadokya şu şekilde görünüyor merak eden varsa:
Eki Görüntüle 1814135

Evet hep Türkiye'den bir yer görmek istemiştim bugün Kapadokya eklenmiş çok da güzel gözüküyor bence Umarım Pamukkale Travertenleri gibi Türkiye'den daha çok yerleri Arama çubuğunda görürüz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı