Çözüldü Windows 11, arkada kapattıktan sonra bile çalışan uygulamalar nasıl kısıtlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kingosmanblood

Attopat
Daha fazla  
Sorun şöyle, Windows 11'de arkada çalışan uygulamaları kapatamıyorum. Örnek olarak VPN kullanıyorum ve VPN'i kapatıyorum bağlı olmamasına rağmen arka planda çalışıyor. Uygulama özellikleri bende yok bir uygulama veya başka bir şey önerebilir misiniz?

Çözüm
Sağ olun cevabınızla yardımcı oldunuz ama yine de amacıma tam ulaşmamı sağlamadı. Ama şimdi nasıl yapıldığını buldum. Öncelikle sistem tepsisinden istediğimiz uygulamayı seçiyoruz ve kapat/çıkış yap tuşuna basıyoruz bazı uygulamalarda 2 side olabilir. Üstelik tek bir tuş varsa da uygulamadaki hesabınızdan çıkış yapmamasına dikkat edin bazılarında öyle örnek olarak Steam. Kapattığınız uygulama görev yöenticisinde gözükmüyorsa başarılı olmuşsunuzdur.
Uygulama ayarlarından başlangıçta çalıştır açıksa kapatın.

Sağ olun cevabınızla yardımcı oldunuz ama yine de amacıma tam ulaşmamı sağlamadı. Ama şimdi nasıl yapıldığını buldum. Öncelikle sistem tepsisinden istediğimiz uygulamayı seçiyoruz ve kapat/çıkış yap tuşuna basıyoruz bazı uygulamalarda 2 side olabilir. Üstelik tek bir tuş varsa da uygulamadaki hesabınızdan çıkış yapmamasına dikkat edin bazılarında öyle örnek olarak Steam. Kapattığınız uygulama görev yöenticisinde gözükmüyorsa başarılı olmuşsunuzdur.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı