Windows 11 BIOS süresi neden uzar?

e300

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
İşlemci
İntel i7 8565U
Merhaba, bilgisayarımda virüs bulaştığını sezdim. Windows Defender kullanıyordum sadece tarama yaptım ama virüs yok dedi. Kaspersky indirdim onda da virüs yok dedi sonrasında Kaspersky'ı sildim. Ondan sonrasında 1 uygulamada virüs çıktı VirusTotal'den kontrol ettiğime göre. Bazı Windows dosyalarını da bilmeden virüs zannedip sildim. Windowsapps, C: Kullanıcılar/[Kendi Hesabım]/Appdata/Local'den de sildiğim virüslü uygulama kalıntılarını ve de önceden sildiğim uygulama kalıntılarını sildim. Bunun dışında C: Program files X86'da Android diye 1.83 GB olan virüse benzeyen dosyayı sildim. Bunları yaptıktan sonra geri yükleme noktasına döndüm ve de bilgisayarı 2 hafta öncesinde dönderdim PC açılmadı ve de hata verdi. Hata verince gelişmiş seçenekler'den 1 hafta önceki geri yüklemeye döndüm. PC açıldı ama Chrome ve bazı uygulamalar açılmadı. Bunu çözmek için tekrar Chrome yükledim ve de Microsoft Store'dan açılmayan Windows'un kendi uygulamalarını yükledim.

DISM.exe ile kodu CMD'ye girip biraz düzeltebildim.

Bunun dışında başlıkta da belirttiğim gibi 2-3 hafta öncesinde 6.8 saniye olan BIOS zamanı şu an 7.4'te NVIDIA, Intel ve de Windows güncellemelerini de yaptım.
Bu BIOS süresinin artması neden kaynaklıdır?
Virüs mü güncellemeler midir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı