Freopz Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RTX 4070 İşlemci R5 5600X Arkadaşlar PC'yi sıfırladım ve böyle bir sorunla karşılaştım. Windows Defender'a girmeye çalışırken oluyor. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar PC'yi sıfırladım ve böyle bir sorunla karşılaştım. Windows Defender'a girmeye çalışırken oluyor. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm Bcansiz74 7 Eylül 2024 Freopz dedi: Basıyorum ama sadece CMD olarak açılıp kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Program simgesine sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır"ı seçin. CMD ekranı kapandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Sorununuz çözülmeli.
Freopz dedi: Basıyorum ama sadece CMD olarak açılıp kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Program simgesine sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır"ı seçin. CMD ekranı kapandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Sorununuz çözülmeli.
zLexp Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #11 Bcansiz74 dedi: Program simgesine sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır"ı seçin. CMD ekranı kapandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Sorununuz çözülmeli. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorunu yaşıyorum, dediğiniz yöntemi denedim fakat bir sonuç alamadım. Ne yapmalıyım? Artı 0 Eksi
Bcansiz74 dedi: Program simgesine sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır"ı seçin. CMD ekranı kapandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Sorununuz çözülmeli. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorunu yaşıyorum, dediğiniz yöntemi denedim fakat bir sonuç alamadım. Ne yapmalıyım?