Çözüldü Windows 11 "Bu cihazın güvenlik ayarlarındaki bir değişiklük nedeniyle pininiz artık kullanılamıyor"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yuruyenshitpost

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 saat önce Windows'u sıfırladım. Bilgisayar sıfırlama daha %20 civarındayken kapandı, sonra açıldı ve oturum açmaya çalıştım. Ama oturum açarken kullanıcı profil hizmeti hizmet oturum açamadı, kullanıcı profili yüklenemiyor hatası verdi. Ben de güvenli moda girdim. Fakat hiçbir şey çalışmıyor diye çıktım ve karşıma başlıktaki hata çıktı. Şu anda ne Windows'u açabiliyorum ne de Shift'e basılı tutup bilgisayarı yeniden başlattığımda gelişmiş seçeneklere falan geliyorum. Kilitlendim resmen. Yardım edebilir misiniz?

Çözüm
Başka bir yöntem yok mudur, format şart mı?

Bir de formatı BIOS'tan atamıyorsak onu da yapamam çünkü dediğim gibi gelişmiş seçeneklerin olduğu menüye giremiyorum.
Format sart degil aslinda. Yine de kurulum USB'si hazirlamaniz gerekiyor. Ve evet, formati BIOS uzerinden atabilirsiniz.
%20 civarındayken kapandıysa önemli Windows dosyaları hasar görmüş olabilir. BIOS üzerinden temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Eğer açabilirseniz haber verin.

Merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum sorunu yaşamadan önce Denetim Masası-Güç Seçeneklerinden Nihai Performans olan Modu Dengeli Moda aldım ve de dengeli modun detaylı ayarlarındaki sabit diski hiçbir zamana yani (0) yaptım

BİOS ayarlarından ErP ayarlarını değiştirdim. Neden derseniz pc kapanınca USB portlarına güç gitmemesiydi amacım.

Sonrasında güvenlik sebebiyle bu pin kullanılamıyor hatası alıyorum. Mavi ekrandaki gelişmiş seçeneklerden güvenli modu ve de geri yükleme noktasını denedim işe yaramadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı