taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.189 Çözümler 2 9 Haziran 2022 #1 Merhaba Lenovo AiO PC kullanıyorum. Windows'u sıfırlamak istiyorum ama orijinal ürün anahtarım gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2022
Merhaba Lenovo AiO PC kullanıyorum. Windows'u sıfırlamak istiyorum ama orijinal ürün anahtarım gider mi?
Çözüm ReloadingData 9 Haziran 2022 taktaktak dedi: Merhaba Lenovo AiO PC kullanıyorum. Windows'u sıfırlamak istiyorum ama orijinal ürün anahtarım gider mi? Genişletmek için tıkla... Gitmez. Tekrar aktifleşir.
taktaktak dedi: Merhaba Lenovo AiO PC kullanıyorum. Windows'u sıfırlamak istiyorum ama orijinal ürün anahtarım gider mi? Genişletmek için tıkla... Gitmez. Tekrar aktifleşir.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.953 Çözümler 245 9 Haziran 2022 #2 taktaktak dedi: Merhaba Lenovo AiO PC kullanıyorum. Windows'u sıfırlamak istiyorum ama orijinal ürün anahtarım gider mi? Genişletmek için tıkla... Gitmez. Tekrar aktifleşir. Artı 0 Eksi Çözüm
taktaktak dedi: Merhaba Lenovo AiO PC kullanıyorum. Windows'u sıfırlamak istiyorum ama orijinal ürün anahtarım gider mi? Genişletmek için tıkla... Gitmez. Tekrar aktifleşir.
F fatih_mnv Decapat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 893 Çözümler 6 9 Haziran 2022 #3 BIOS'a Gömülü Windows Ürün Anahtarını Bulun Windows 8 ile birlikte OEM lisans modeli de değişti. Peki Windows 8 bilgisayarınızın seri numarasını nasıl öğrenebilirsiniz? Windows 8'in önceden yüklü www.technopat.net Artı 0 Eksi
BIOS'a Gömülü Windows Ürün Anahtarını Bulun Windows 8 ile birlikte OEM lisans modeli de değişti. Peki Windows 8 bilgisayarınızın seri numarasını nasıl öğrenebilirsiniz? Windows 8'in önceden yüklü www.technopat.net