Mito_26 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 353 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Eskişehir 21 Nisan 2023 #1 Hata daha önceden de vardı format attım ilk gün yoktu sonradan tekrar hata vermeye başladı. Nedeni nedir nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri hata.jpg 79,2 KB · Görüntüleme: 58
Hata daha önceden de vardı format attım ilk gün yoktu sonradan tekrar hata vermeye başladı. Nedeni nedir nasıl düzeltebilirim?
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #2 Bende de aynısı var.
kasketa Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 480 21 Nisan 2023 #3 Mito_26 dedi: Hata daha önceden de vardı format attım ilk gün yoktu sonradan tekrar hata vermeye başladı. Nedeni nedir nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Bunun için format attım, 2-3 gün sonra yine aynı sorunu verdi. Bir şey yapmadım şu anlık bir şey gözükmüyor. Microsoft güncellemeleri ne için getiriyor anlamış değilim.
Mito_26 dedi: Hata daha önceden de vardı format attım ilk gün yoktu sonradan tekrar hata vermeye başladı. Nedeni nedir nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Bunun için format attım, 2-3 gün sonra yine aynı sorunu verdi. Bir şey yapmadım şu anlık bir şey gözükmüyor. Microsoft güncellemeleri ne için getiriyor anlamış değilim.