Windows 11 Defender'e girememek

Alii12

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı sıfırladım kurulumu vs. yaptıktan sonra defendere giremediğimi farkettim. Tıklıyorum defender simgesine, simsiyah ekran geliyor. Sağ tıklayıp koruma güncelleştirmelerini denetle dediğimde ise, "BT yöneticiniz bu uygulamanın bazı alanlarına sınırlı erişime sahip ve erişmeye çalıştığınız öğe kullanılamıyor. Daha fazla bilgi için BT yardım masasına başvurun". Defender control diye bir şey varmış, onunla çözülebiliyormuş sanırım ama onu da indirirken virüs algılandı diyip çalıştırmamı engelliyor. Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olursanız gerçekten çok iyi olur.

Bilgisayarımı sıfırladım kurulumu vs. yaptıktan sonra Defender'e giremediğimi fark ettim. Tıklıyorum Defender simgesine, simsiyah ekran geliyor. Sağ tıklayıp koruma güncelleştirmelerini denetle dediğimde ise, "BT yöneticiniz bu uygulamanın bazı alanlarına sınırlı erişime sahip ve erişmeye çalıştığınız öge kullanılamıyor. Daha fazla bilgi için BT yardım masasına başvurun". Defender Control diye bir şey varmış, onunla çözülebiliyormuş sanırım ama onu da indirirken virüs algılandı deyip çalıştırmamı engelliyor. Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olursanız gerçekten çok iyi olur.

Update'leri yaptınız mı sıfırladıktan sonra? Eğer yapmadıysanız arkada yüklüyor olabilir Windows Defender güvenlik güncellemeleri geliyor sık sık. 23H2 sürümü mü? Update'leri yapıp bilgisayarı yeniden başlatmayı dener misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı