Çözüldü Windows 11 desteklemeyen bilgisayara Windows 11 kurulur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

804153

Centipat
Bilgisayarım Windows 11 kaldırmıyor ama Windows 11 kurmak istiyorum, riskli mi ve nasıl kurabilirim bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şekil Windows bir süre sonra güncelleme almıyor geri Windows 10'a döndüm kurmana gerek yok bence.

Hocam ben tersini düşünüyorum. 4 aydır kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı ve o kadar alıştım ki asla Windows 10'a dönemem. Ayrıca Windows 10'dan daha çok özellik sunuyor.

Hocam ben tersini düşünüyorum. 4 aydır kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı ve o kadar alıştım ki asla Windows 10'a dönemem. Ayrıca Windows 10'dan daha çok özellik sunuyor.
Problemli mi yani hocam? windows 11 olmakta zarar varmı yani yoksa düz aynı şekil mi

Problemli mi yani hocam? Windows 11 olmakta zarar var mı yani yoksa düz aynı şekil mi?

4 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Windows 11'e geçersen Windows 10'dan farkları hemen ayırabilirsin. Ben gayet beğeniyorum Windows 11'i

Problemli mi yani hocam? windows 11 olmakta zarar varmı yani yoksa düz aynı şekil mi
Ağır bir işletim sistemi hafifletilme yapılsa bile ağır kaçıyor maalesef

Windows 10 + playbook ayarı ile pc uçuyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…